Motiveres du af ledelse, og vil du være med til at drive udviklingen af dansk idræt? Brænder du for at få endnu flere danskere til at motionere og på at fastholde idrætten som ramme om det gode fritidsliv? Og har du evnerne til føre strategierne ud i livet blandt vores mange interessenter – og gøre det med positiv gennemslagskraft, fokus på løsninger og høj integritet? Så har du et godt afsæt til jobbet som udviklingschef i Danmarks Idrætsforbund (DIF).

Vores udviklingschef har efter en årrække i DIF søgt nye udfordringer, og vi er nu på udkig efter hendes afløser til et spændende, udviklende og ansvarsfuldt job.

ET JOB MED UDSYN OG PERSPEKTIVER
Som udviklingschef kommer du til at stå i spidsen for en gruppe engagerede, dynamiske og fagligt dygtige medarbejdere. Afdelingen er organiseret i tre teams med hver deres teamleder, som refererer til dig:
 

  • Team Bredde og Motion
  • Team Organisation og Ledelse
  • Team Talent og Elite

Du får også ansvar for DIF Innovation Lab, som samarbejder med virksomheder og iværksættere om fremsynede løsninger inden for sportens verden.

Samlet set arbejder I med et fokus på at udvikle dansk idræt – med indsigt, nysgerrighed, ambitioner og med blik for helheden.

I samarbejde med vores forbund sætter I den strategiske retning og omsætter indsatsen til konkrete mål og nye pejlemærker.

Hos os bliver du en del af et hold, der brænder for idrættens udvikling, og hvor du får indflydelse, ansvar og en stor berøringsflade både internt og eksternt. Du kommer til at referere til vores administrerende direktør, indgår i DIF’s chefgruppe og deltager på bestyrelsesmøder.

HVEM ER DU?
Vi forventer, at du har solid ledererfaring – og gerne med ledelse af såvel medarbejdere som mellemledere inden for forskellige fagområder.

Du har erfaring med at arbejde i politiske organisationer og færdes hjemmevant blandt mange samarbejdspartnere med forskellige interesser.

Du har en positiv gennemslagskraft og er på samme tid både løsningsorienteret og vedholdende, fordi du går op i at spille dine samarbejdspartnere stærkere – uanset om det er vores forbund, dine chefkollegaer eller dine medarbejdere.

Og ja, så er du selvfølgelig også udviklingsorienteret og har en bred indsigt i strategiske værktøjer, udviklingsprocesser, innovation og forhandlingspositioner.

Du finder en mere fyldestgørende beskrivelse i det fulde jobopslag.

ARBEJDSSTED
Danmarks Idrætsforbund., Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

ANSÆTTELSESPROCES
Hvis du vil vide yderligere om jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Tina Overgaard, Genitor på to@genitor.dk /tlf. 31410582, administrerende direktør, Morten Mølholm Hansen på mmh@dif.dk / tlf. 21 66 37 74 eller HR-chef, Britt Spangsberg på bsb@dif.dk / tlf. 21 53 61 44.

Vi skal have din ansøgning senest den 14. april 2020 klokken 9.00. 

Stillingen søges nedenfor.

Ansøg