Er du vores nye skoleleder og kontraktholder, der kan fortsætte Landsbyordningens gode udvikling og være med til at bringe den sikkert ind i fremtiden? Sætter du børns trivsel, læringsglæde og et mangfoldigt fællesskab højt? Så søg stillingen som Landsbyordningen Ejer Bavnehøjs nye skoleleder og kontraktholder.

Landsbyordningen Ejer Bavnehøj skal have en ny skoleleder og kontraktholder, der kan samle personalegruppen og videreudvikle Landsbyordningen som en af grundpillerne i lokalsamfundet.

Landsbyordningen Ejer Bavnehøj ligger i de smukke Ejer Bjerge syd for Skanderborg. Landsbyordningen er et lille sted, og de 34 ansatte sørger hver dag for, at de 145 børn fra vuggestue til 6. klasse bliver mødt med nærvær og udfordringer. Der er en fagligt dygtig personalegruppe, som kender og følger børnene, fra de er helt små, til de fra 6. klasse sendes videre til Niels Ebbesen Skolen i Skanderborg.

Meget mere end skole

Overskuelighed og trivsel i et stærkt fællesskab er grundlaget for Landsbyordningen Ejer Bavnehøj. Landsbyordningen har både vuggestue, børnehave, skole, SFO og klub, og så er den hjertet i lokalsamfundet: Skolen og Børnehuset, bygningerne og det store areal omkring institutionerne skaber rammerne for mange af områdets kulturelle aktiviteter.
Landsbyordningen Ejer Bavnehøj satser på høj faglighed med specielt fokus på inddragelse af alle aspekter af børns læring og inddragelse af lokale muligheder.
Her er skønne unger, her er stor involvering og opbakning fra forældre, og her er passion og stærke kompetencer hos de ansatte.

Passion og hjertevarme

Du skal være passioneret omkring børns livsvilkår, læring og trivsel, samtidig med at du skal værdsætte at være en del af det store fællesskab omkring børn og familier i lokalområdet.

Du er dialogorienteret, inspirerende, ambitiøs og hjertevarm og formår at forløse de potentialer, som stedet har, både organisatorisk, personalemæssigt og fysisk.
Du er nytænkende og udfordrer ’plejer’, men har også stor interesse for den daglige drift.

Du har ledererfaring og er formentlig uddannet lærer eller har lignende grundfaglig uddannelse med didaktisk og pædagogisk baggrund. Og så er du en overbevisende kommunikator i skrift og tale.  

Som skoleleder og kontraktholder for Landsbyordningen Ejer Bavnehøj bliver du selvforvaltende kontraktholder efter Skanderborgmodellen. Du får således et stort ansvar og ledelsesrum og en unik mulighed for at sætte præg på skolens fremtid.

Er du nysgerrig?
Du finder yderligere oplysninger om jobbet i den uddybende job- og personprofil her.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Søren Buch, koncernchef for børn og unge, på tlf. 2070 1899, Charlotte Styver, chef for dagtilbud, PPR og sundhedstjenesten på tlf. 2499 8724 eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på tlf. 4057 8708 eller e-mailen ee@genitor.dk.

Alle interesserede ansøgere har mulighed for at besøge Landsbyordningen Ejer Bavnehøj og få en rundvisning. Ønskes dette, kan den konstituerede skoleleder Line Woo Min Woo Pedersen kontaktes på tlf. 2117 9933.

Stillingen ønskes besat pr. 1.12.2021.

Ansøgningsfristen er den 24. september.

 

Ansøg