Er du en visionær leder, og trænger du til en ny ledelsesudfordring? Så er du måske vores nye øverste leder for hjemmeplejen og hjemmesygeplejen i Indre By/Østerbro!

Nu kan du komme til at stå i spidsen for en givende og krævende ledelsesopgave i en af Københavns Kommunes fem hjemmeplejeenheder.

Hvem er du, og hvad skal du lave?
Først og fremmest har du virkelig lyst til at gå forrest i en kompleks organisation med mange medarbejdere, som er forskellige – fagligt og menneskeligt – og du har lyst til at arbejde i en stor kommune, hvor samarbejdspartnere står i kø for at drøfte og iværksætte beslutninger sammen med dig, til gavn for borgerne.

Som hjemmeplejeleder skal du stå du i spidsen for at sikre en fortsat stabil drift og samtidig sikre høj faglig kvalitet i det nære sundhedsvæsen. Du skal derfor have et stort fokus på effektiv ressourceudnyttelse og et godt arbejdsmiljø. Du skal prioritere, finde konstruktive løsninger og give sparring og inspiration til ledere gennem gensidig tillid og respekt.

Hjemmeplejen Indre By/Østerbro har en stabil drift og store ambitioner – vi er derfor i gang med at styrke sammenhængen i borgernes forløb, hvilket kræver tæt samarbejde på tværs af hjemmepleje og sygepleje – på alle tider af døgnet. Vores ambitioner kræver tydelig ledelse, et fælles ledelsessprog, et veldefineret ledelsesrum for mellemlederne og grænsekrydsende ledelse. Og for den rette person er det en rigtig spændende ledelsesopgave.

Hvad håber vi ellers på af vores nye hjemmeplejeleder?
Du har en sundhedsfaglig grunduddannelse, efter-/videreuddannelse og en lederuddannelse. Du befinder dig godt med at arbejde i en politisk styret organisation og har opnået gode resultater med at lede gennem ledere. Derudover søger vi dig, som:

  • er optaget af at stille reflekterende spørgsmål
  • inddrager andre i dine overvejelser
  • tør tage beslutninger og kan kommunikere dem tydeligt og transparent
Hvem er vi?
Hjemmeplejen Indre By/Østerbro leverer praktisk og personlig pleje og sygepleje til ca. 1.900 hjemmeboende borgere primært over 65 år. Vi har ca. 350 medarbejdere, herunder 11 mellemledere og en stab, som refererer til hjemmeplejelederen.

I denne del af København er der vidt forskellige slags hjem fra Christiania, over Kgs. Nytorv og til Emdrup, alle med spændende mennesker, som vores medarbejdere nyder at være tæt på i det daglige. Det er også i Indre By og Østerbro, at der sker en masse, som bryder dagligdagen op – her holdes oftest de største offentlige events i landet, bl.a. sportsarrangementer som medarbejderne sætter en ære i at drible uden om!

Hjemmeplejen har til huse i moderne og rummelige lokaler overfor Nordhavn Station med S-tog, metro og bus lige til døren.

Det praktiske
Se en mere uddybende jobprofil her

Du er meget velkommen til at kontakte områdechef Jette Bolding på telefon 2722 7755 eller mail fr00@kk.dk for at høre mere om denne spændende stilling.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. april eller snarest muligt.

Søg via linket senest søndag den 5. februar 2023
Den første samtale foregår den 9. februar. Et eksternt rekrutteringsfirma foretager test mellem første og anden samtale. Anden samtale foregår den 21. februar.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.

Ansøg