Kan du sætte ungeområdet på landkortet – og har du minimum to års erfaring som leder inden for ungeområdets ansvarsområder? Trives du med at arbejde i en uformel atmosfære, hvor man søger samarbejde og nysgerrigt interesserer sig for hinandens ledelsesrum? Så er du måske den nye leder af ungeområdet i Vallensbæk Kommune.

Vallensbæk Kommune søger en strategisk tænkende og passioneret leder af ungeområdet, der ønsker at gøre en mærkbar forskel for kommunens mange børn og unge.

Som Vallensbæks nye leder af det samlede ungeområde (herunder ungdomsskolen), bliver du overordnet ansvarlig for en lang række indsatser: Sprogskolen Basisdansk, der er forankret i de lokale skoler, fritidsundervisningen, den kommunale ungeindsats – vejledningen, ungdoms­klubben, juniorklubben, 10. klasse og SSP/­gade­teamet.

På ungeområdet i Vallensbæk er vi ambitiøse, og på nogle områder er vi foregangskommune. Vi var f.eks. en af de første kommuner, der gjorde vejlederopgaven lokalt forankret i skolerne, vi gennemførte obligatorisk praktik, da trenden var frivillighed, og endelig var vi en af de første kommuner til at samle så mange fagligheder under ét tag – til gavn for børn og unge og deres forældre. En ny leder skal kunne fortsætte med at sætte ungeområdet på landkortet med modige og spændende initiativer til gavn for endnu flere af vores unge.

Som leder af ungeområdet skal du være med til at forme og understøtte et levende miljø med attraktive tilbud for børn og unge i samarbejde med medarbejderne og de unge selv. En af de væsentlige opgaver, som du vil blive en central del af, er udviklingen af et ungehus.
Du kommer til at stå i spidsen for en dygtig og dedikeret gruppe på ca. 40 medarbejdere med forskellige fagligheder. Du får den direkte personaleledelse af fire afdelingsledere. Vi leder efter en leder med minimum to-tre års ledererfaring, som har blik for andres faglighed og samtidig formår at sætte en klar retning for området.
Du vil være én ud af et ledelsesteam på ni ledere i kommunen, der sammen varetager den strategiske ledelse og udvikling på hele børne- og ungeområdet (0-18 år). Du får en unik mulighed for at være en del af et tværfagligt fællesskab med gode muligheder for at præge udviklingen på hele børne- og ungeområdet i Vallensbæk Kommune. Du skal derfor både turde tænke visionært og kunne sikre stabilitet i dagligdagen.

Du bliver leder i en nærværsorganisation, hvor vi leder ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid. Det er en fleksibel, handlekraftig og omstillingsparat kommune, hvor man i fællesskab hurtigt kan flytte sig fra idé til handling. Tonen og omgangsformen er uhøjtidelig, vi lytter til hinanden og udviser respekt for forskellige fagligheder – til gavn for borgerne.

Kommunen er karakteriseret af et godt samarbejdsklima på både det politiske og det administrative niveau. Vi går op i, at vores værdier lever og kan mærkes i praksis. Du skal derfor have en udpræget forståelse for andre mennesker og gode lederevner samt ikke mindst have blik for det fælles børne- og ungeområde. Desuden skal du kunne navigere i krydsfeltet mellem medarbejderne, de unge, politikerne og forvaltningen.
Der er gode offentlige transportforbindelser til Vallensbæk, hvor stationen ligger tæt på rådhuset. 

Yderligere information
Du kan læse mere om stillingen og Vallensbæks forventninger til den nye leder i en uddybende job- og personprofil her.

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jakob Rahbek Bjerre på tlf. 2049 7204 eller Berit Kjær Petersen, chefkonsulent i Genitor, på tlf. 2949 4419 eller bkp@genitor.dk

Ansøgningsfristen er den 14. april 2024. Stillingen søges på via. knappen nedenfor.

Ansøg