Vil du være med til at føre Gladsaxe Kommunes ambitiøse arkitekturpolitik og visioner for byens udvikling ud i livet? Som byudviklingschef får du en unik mulighed for at sætte handling bag de strategiske visioner og sikre resultater, der understøtter et bæredygtigt lokalsamfund og skaber liv i hele Gladsaxe.

Du bliver en del af en fremsynet organisation, der på mange områder står i front og markerer sig inden for byudvikling, bæredygtighed og den grønne omstilling. Interessen for - og prioriteringen af byudvikling er stor. Det medfører en lang række investeringer samt spændende og komplekse udviklingsprojekter, hvor den nye byudviklingschef spiller en central rolle.

Som afdelingschef i By- og Miljøforvaltningen står du i spidsen for By-afdelingen, der omfatter to teams, Byplan og Landskab samt Byggesag, organiseret med hver deres faglige teamleder. Din personaleledelse omfatter hele afdelingen. Du refererer til by- og miljødirektøren, og sammen med dine chefkollegaer og stadsarkitekten er I overordnet ansvarlige for at styrke, videreudvikle og omdanne Gladsaxe til en grøn og oplevelsesrig by for alle.

Du har en relevant ledelseserfaring inden for forvaltningsområdet og er god til at sætte dine kompetencer i spil. Du kan begå dig i en politisk styret organisation og evner at navigere i et landskab med mange aktører. Din ledelsesstil er tillidsfuld, involverende og coachende.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte by- og miljødirektør Maj Green på magree@gladsaxe.dk / tlf. 39575805 eller partner i Genitor Tina Overgaard på to@genitor.dk / tlf. 31687735.

Ansøgningsfristen er den 6. juni 2022.
Stillingen søges via knappen nedenfor.
 

Ansøg