Vil du gøre en forskel for de verdensledende virksomheder i Kalundborg? Og kan du tiltrække og matche virksomhederne med rette, nye kompetencer?

Biotekindustrien udbygger, investeringerne stiger og udviklingen accelerer. Med en række stærke virksomheder samlet omkring sig, heriblandt fem C25-virksomheder, der prioriterer erhvervsvækst i milliardklassen, er gevinsterne for Kalundborg indlysende.

Som leder for Virksomhedsservice får du en helt unik chance for at spille en central rolle i Danmarks største igangværende erhvervs- og vækstrejse. Du står i spidsen for at opbygge en ny afdeling, at sætte det rette hold, ligesom du bidrager essentielt til udviklingen af en ny ambitiøs rekrutteringsstrategi, som skal sikre resultater, der når nye højder.

Mere konkret involverer opgaverne strategisk samarbejde med erhvervslivet, herunder løbende afdækning af rekrutteringsbehov samt udvikling af indsatser, kampagner og projektforslag. Derudover udbreder du kendskabet til Kalundborg som et attraktivt beskæftigelsesmiljø. Udover kontakt til erhvervslivet, får du også ansvar for myndig­hedskontakt i en kommunal-, regional og statslig sammenhæng.

Vi forventer, at du udøver relationsbåret ledelse, er stærkt samarbejdsdrevet og en udpræget netværker. Du er resultatorienteret, sikrer eksekvering og når i mål. Derudover er du en dygtig kommunikator, der med tydelighed og gennemslagskraft inspirerer og engagerer dine omgivelser.

Kalundborg Kommune tilbyder i øvrigt gode muligheder for at tilrettelægge en fleksibel arbejdsuge. Der er gode offentlige transportforbindelser og kun en transporttid på 50 minutter fra eksempelvis Roskilde og en time og et kvarter fra København i bil. Hør podcasten, hvor arbejdsmarkedschefen fortæller om sin måde at anvende transporttiden effektivt på: https://www.podbean.com/eu/pb-kkkrs-f1545e.

Læs mere i en uddybende job- og personprofil her. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til arbejdsmarkedschef, Lasse Bjerregaard, på mail lasse.bjerregaard@kalundborg.dk / SMS til 911 68735 eller til konsulent i Genitor, Stine Sørensen, på tlf. 3141 9808.

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 3. juni 2022.
 

Ansøg