Bomi-Parken er et plejehjem centralt beliggende på Amager. I et tæt makkerskab skaber vi sammen det liv og det hjem, som beboerne ønsker. Vi søger en ny visionær og ambitiøs forstander, som vil fortsætte retningen for Bomi-Parkens fremtid.

Bomi-Parken er et selvejende plejehjem med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi er under ledelse af en bestyrelse fra Lungeforeningen Boserup Minde, København. Vi har 81 boliger, som er fordelt på fem teams under ledelse af fem teamledere og en teamchef. Dertil har Bomi-Parken et attraktivt aktivitetscenter med tilbud til hjemmeboende borgere.

Vi bryster os af at være et hjem, hvor man lever, frem for en institution, hvor man plejes. Vi sætter en ære i, at beboerne sidder for bordenden i deres eget liv. Når rutiner skabes af beboerne mere end af personalet, skaber det automatisk en god stemning, hvor alle kan bidrage til det gode liv og den gode arbejdsplads. Det medfører, at vi lykkes sammen, fordi vi forpligter os sammen. Det er en helt speciel disciplin, og derfor har vi en alsidig og tværfaglig medarbejdergruppe, som arbejder tæt sammen for at skabe et trygt hjem, hvor kvalitet og trivsel er i højsædet.

Vores nye forstander skal videreudvikle hjemmet og samtidig sikre, at de kvalitetskrav, der stilles fra omverdenen, er krav, vi scorer højt på. Det er vigtigt, at vi også fremadrettet kan brande Bomi-Parken som et attraktivt tilbud for lokalområdets beboere og tiltrække samt fastholde de gode medarbejdere.

Vi ønsker en forstander med en anerkendende lederstil, der har styr på driften, sikker økonomistyring og øje for både de interne og de eksterne samarbejdsflader. Nærvær, synlighed og tillidsbaseret ledelse er centrale, da vi tror på, at fællesskabet løfter opgaven. Vi har et lederteam, det tør træde i karakter og gå forrest i opgavevaretagelsen.

Yderligere oplysninger
Du finder en uddybende profil her, hvor du bl.a. kan blive klogere på forventninger, muligheder, ansvarsområder og ansættelsesvilkår. Du finder også̊ en beskrivelse af ansættelsesprocessen.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Anne-Lise Nerving på 5363 5163 eller områdechef Birgitte Gade Koefoed på 2614 3792.

Søg via nedenstående knap senest tirsdag den 30. november 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dkFacebook og LinkedIn.

Ansøg