Er du en dygtig udviklingsorienteret direktør, der med stor integritet, humor og reel nysgerrighed på din omverden kan stå distancen og lede en medlemsstyret organisation ad nye veje, så er du måske vores kommende direktør?

Direktøren skal videreudvikle vores virksomhed og organisation, gå forrest og sætte en tydelig strategisk retning for LOBPA og LOBPAs forretningsudvikling. LOBPA er i dag Danmarks stærkeste brand inden for BPA. Du skal hjælpe os med at fastholde den position, udvikle nye produkter og løfte organisationen til næste niveau.

Du bliver ansvarlig for driften og udviklingen af LOBPA som virksomhed og medlemsorganisation. LOBPA varetager i dag arbejdsgiveransvaret over for mere end 1.200 hjælpere, der arbejder for vores kunder. LOBPA er en medlemsstyret virksomhed, der skaber aktiviteter, værner om medlemmerne og indsamler og deler viden om hjælp til mennesker med handicap.

Som direktør skal du selv og gennem dine medarbejdere forene en høj service, stærk faglighed og en professionel relation til både borgere, kommuner og andre samarbejdspartnere. Som direktør for en medlemsstyret organisation skal du kunne lede og agere på mange arenaer og rumme både den enkelte borger, relationen til brugerorganisationer, myndigheder, bestyrelse og en meget bred vifte af øvrige samarbejdspar7ter. Du skal balancere en tydelig ledelsesstil med en flad struktur og en inddragende kultur, hvor du som direktør forventes at inspirere og få dine medarbejdere til at vokse. Du går forrest, skaber tryghed, sætter en tydelig retning og understøtter den bedste version af dine medarbejdere.

Du skal agere som en nærværende direktør, der delegerer både opgaver og ansvar til dine ledere, og som formår at skabe tryghed og følgeskab til udviklingen gennem tydelige strategiske processer.

Vi forventer, du har relevant erfaring med ledelse på topniveau, ligesom vi søger en direktør, der har erfaring med strategiudvikling og evner at veksle strategier til konkrete ydelser og nye forretningsområder. 

Du kan læse meget mere om stillingen som direktør, forventningerne til profilen og lidt om processen i denne job- og personprofil (pdf), ligesom du er velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Janne Sander på tlf. på 6168 8541 eller chefkonsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 for yderligere information.

Ansøgningsfristen udløber onsdag den 8. maj 2020 kl. 12.00.
 

Ansøg