Et helt særligt toplederjob, hvor du stadig er helt tæt på der, hvor det gør en forskel. I en velfungerende, levende og udviklingsorienteret kommune, hvor nærhed og fællesskab er styrende værdier, og hvor det gode politiske klima er en attraktion i sig selv. Nysgerrig? Så kig med her.

Som kommunaldirektør i Odder Kommune bliver du ansvarlig for den overordnede strategiske ledelse af organisationen. Du bliver chef for en veldrevet organisation på ca. 1.600 medarbejdere, hvor der er stort engagement, en høj faglighed, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Som ny kommunaldirektør skal du være med til at sætte fokus på den langsigtede udvikling af Odder Kommune med et særligt fokus på rekruttering, digitalisering og teknologi, civilsamfund og klima. Der er skabt et stabilt økonomisk og organisatorisk fundament, den politiske retning er sat, og samarbejdsviljen er til stede hele vejen rundt – blandt politikerne, i forvaltningen og i lokalsamfundet. Potentialet er stort, og sammen med alle ledere i Odder Kommune skal du være med til at sikre, at kommunalbestyrelsens visioner indfries.

Som ny kommunaldirektør i Odder Kommune er det helt afgørende, at du motiveres af at blive en del af et nært, tæt og uhøjtideligt fællesskab. Du kommer nemlig tæt på det meste – politikere, medarbejdere, borgere og virksomheder. Du bliver en del af en professionel forvaltning, hvor den tillidsfulde og respektfulde dialog er mærkbar, og hvor det politiske klima er ualmindelig godt. Dertil kommer et lokalsamfund, hvor man vil sin kommune og engagerer sig i udviklingen af den. Du kan godt glæde dig.

Ud over at have solid ledelseserfaring på strategisk niveau og erfaring fra en politisk ledet organisation, så skal du have stor økonomiforståelse og gode netværkskompetencer. Som leder skal du være en samlende figur, der kan skabe tillid, tryghed, engagement og resultater. Som person er du nærværende og imødekommende og kan med din positive energi skabe en god og uhøjtidelig stemning omkring dig.

Hvis du er blevet interesseret, så se den lille film om stillingen, og læs mere i den uddybende job- og personprofil (pdf). Du søger stillingen via knappen nedenfor.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte borgmester Lone Jakobi på tlf.2922 2779 eller partner og konsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 6. august 2024.
 

Ansøg