Er du en dygtig chef med stærke økonomistyringskompetencer og med flair for styring af IT, og brillerer du med nærværende personaleledelse? Kan du indgå som medspiller i en ambitiøs ledelse? Kan du gennem stærke strategier skabe rammerne for at dygtige medarbejdere hver dag leverer høj kvalitet?

Novavi arbejder hver dag for at støtte, rådgive og behandle mennesker i misbrug, så de får et styrket liv, hvor afhængighed ikke styrer.

Om stillingen
Som økonomi- og IT-chef skal du, sammen med Novavis direktion, chefer og enhedsledere, medvirke til at implementere Novavis strategi og stå i spidsen for Novavis udvikling.

Du skal blandt andet stå i spidsen for Novavis sekretariat herunder økonomifunktionen og sikre en veldrevet enhed, der med veldokumenterede og automatiserede funktioner, klare meldinger og præcise og valide tal skaber grundlag for både den daglige drift og for direktionen og bestyrelsens overordnede strategiske beslutninger.

Du får ansvaret for en vigtig tværgående funktion i Novavi, og det forventes, at du proaktivt og konstruktivt indgår i både chefgruppesamarbejdet og samarbejdet med den samlede ledelse. Du får  personaleansvaret for en enhedsleder, der har syv  medarbejdere i reference. Du  skal som chef agere på et overordnet ledelsesniveau, men  du skal også forvente selv at indgå i en række driftsopgaver.

Om dig
Vi forventer, du har relevant ledelseserfaring med økonomifunktionen som omdrejningspunkt, interesse for styring af IT og lyst til at blive en del af en spændende og udviklingsorienteret  organisation i vækst.

Novavi
Fonden Novavi er en not-for-profit virksomhed, hvis primære aktiviteter er behandling og rådgivning af alkohol- og stofafhængighed. Novavi har i dag 140 medarbejdere, hovedkontor på Frederiksberg og afdelinger på Sjælland og på Fyn og har ambitioner om at skabe samarbejdsrelationer på tværs af hele landet.

Yderligere info
Du kan læse meget mere om stillingen som økonomi- og IT-chef, forventningerne til profilen og lidt om processen i denne job- og personprofil, ligesom du er velkommen til at kontakte direktør Mikael Jakshøj på tlf. 2055 3170 eller chefkonsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 for yderligere information.

Ansøgningsfristen udløber tirsdag den 14. april 2020 kl. 12.00.
 

Ansøg