Motiveres du af de mest krævende og meningsfulde opgaver? Vil du gerne være med til at sikre, at børn og unge med de største behov får de bedste muligheder? Vil du gerne lede opstarten af en ny Specialskole og have de bedste muligheder for at præge en skole? Og vil du gerne være skoleleder i en kommune, der har modet til at gå nye veje, og som har korte beslutningsveje og stor handlekraft? Så er jobbet som skoleleder for Specialskolen i Lolland Kommune det helt rigtige for dig.

Specialskolen i Lolland Kommune samler de specialpædagogiske tilbud, der ligger ud over almentilbuddene. Specialskolen har en meget bred sammensat målgruppe, og den har tilbud på fire forskellige matrikler i Lolland. Specialskolen har cirka 86 medarbejdere og 174 elever.

Som ny skoleleder vil du møde afdelingsledere og medarbejdere og en skolebestyrelse, som glæder sig meget til at byde dig velkommen. Det bliver en hovedopgave for dig at etablere Specialskolen som én samlet enhed med fælles pædagogisk og faglig vision og med fælles ambitioner, retningslinjer og politikker. Du skal gå foran i forhold til at sikre samarbejdet mellem Specialskolens forskellige afdelinger, og du skal sikre et godt og tillidsfuldt forældresamarbejde.

Du kan se uddybende information om stillingen i job- og personprofilen her (PDF), og hvis du har spørgsmål, så er du er meget velkommen til at kontakte Lolland Kommunes sektorchef Espen Fossar Andersen på 2380 7367 eller partner i Genitor Henning Meldgaard på 3141 0563 eller hm@genitor.dk. Hvis du ønsker en fortrolig drøftelse af dine muligheder i jobbet, er du også meget velkommen til at kontakte Henning.

Lolland Kommune tilbyder kontraktansættelse med et lønniveau, der inkl. kontrakttillæg er ca. 750.000 kr. årligt. Ansættelse er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest og straffeattest til offentligt brug.

Ansøgningsfristen er den 12. april 2023. Du kan søge stillingen via knappen nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Ansøg