Vil du gøre en forskel for børn og unge med synsnedsættelse – og deres forældre? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og stor fleksibilitet? Vil du gerne have nogle af Danmarks dygtigste og mest dedikerede specialister som kolleger? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

Vi har travlt, og lige nu har vi to spændende stillinger ledige som psykolog til Specialrådgivningen på Synscenter Refsnæs, der arbejder med børn og unge 0-18 år med synsnedsættelse eller blindhed.

Synscenter Refsnæs er det nationale specialpædagogiske ressource- og videnscenter for børn og unge med synsnedsættelse, heraf nogle med yderligere funktionsnedsættelser. Synscenter Refsnæs arbejder vidensbaseret og tværfagligt med udvikling, læring, trivsel og medborgerskab for målgruppen i et landsdækkende samarbejde. Det landsdækkende center tilbyder en bred vifte af tværfaglig specialrådgivning, udredning, kurser, materialeproduktion og -formidling, vidensarbejde samt taksttilbud inden for undervisning, uddannelse og botilbud.

Som psykolog i Specialrådgivningen vil du medvirke til visitation, udredning, specialrådgivning og supervision i samarbejde med Specialrådgivningens øvrige faggrupper. Der er stor fleksibilitet i stillingen. Du ansættes med arbejdssted i Kalundborg, og i det daglige vil du have stor indflydelse på planlægningen af dit arbejde, ligesom der vil være gode muligheder for hjemmearbejde.  Du skal desuden påregne aktiviteter ude af huset ca. 1 dag om ugen.  

Stillingen er i udgangspunkt på 37 timer/uge med mulighed for ansættelse på nedsat tid (minimum 32 timer).

Du vil indgå i et stærkt fagligt team på fire psykologer med forskellige specialpsykologiske fagligheder. Du bliver også en del af et nationalt netværk og et nordisk netværk, hvor man udveksler erfaring til gavn for målgruppen.

Vi ser gerne, at du har erfaring med udredning af funktionsniveau, udviklingsalder og socioemotionelle færdigheder eller har stor interesse herfor.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Synscenter Refsnæs’ forskellige brugere og interessenter, herunder kommuner/kommunikationscentre og internationale sam­arbejdspartnere. Vi forventer derfor, at du arbejder selvstændigt og struktureret, har flair for mundtlig og skriftlig formidling, rådgivning og har udprægede samarbejdsevner.

Synscenteret har ca. 110 medarbejdere og er beliggende meget naturskønt ved Kalundborg Fjord.

Du kan læse en job- og personprofil her (Pdf).

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Heidi Myglegård Andersen på tlf. 2441 8906 eller psykolog Margit Munk Hansen på tlf. 2515 7088. Du er også velkommen til at kontakte chefkonsulent i Genitor Berit Kjær Petersen på bkp@genitor eller tlf. 2949 4419. Se også Synscenter Refsnæs’ hjemmeside: www.synref.dk.

Du ansættes efter gældende overenskomst med Danske Regioner med mulighed for forhandling af individuelle tillæg afhængigt af kvalifikationer. Ansøgningsfristen er 24. maj 2022. Du kan søge stillingen via nedenstående knap.

Ansøg