Vil du være med til at præge fremtidens social- og psykiatriområde? Vil du være chef i en kommune og en social-, senior- og sundhedsforvaltning, hvor ambitionerne er høje, hvor man kommer hinanden ved, og hvor borgeren kommer først? Betyder det noget for dig at være en del af en god arbejdsplads i trivsel og med en høj social kapital? Så skal du måske være ny social- og psykiatrichef i Middelfart Kommune. 
  
Du bliver ansvarlig for den overordnede og strategiske ledelse og social- og psykiatriområdet i Middelfart Kommune med ca. 336 medarbejdere. Et område, hvor der er styr på økonomien, fagligt dygtige medarbejdere, god trivsel og en stærk og sammentømret ledergruppe.  

Du skal sammen med din ledergruppe sikre god og synlig ledelse, sætte den faglige retning og sikre den langsigtede udvikling af området. Du står som chef over for en stor og kompleks, men også spændende styringsopgave, og så skal det tværgående samarbejde både på eget område, i egen social-, senior- og sundhedsforvaltning og på tværs af forvaltningerne prioriteres og videreudvikles. 

Du bliver en del af en ambitiøs og velfungerende kommune og social-, senior- og sundhedsforvaltning, hvor der er højt til loftet, kort fra tanke til handling, gode chefkolleger og tillid og opbakning fra det politiske niveau. Du får på alle måder et solidt fundament at arbejde ud fra. 

Du har erfaring fra social- og psykiatriområdet, ledelseserfaring og socialfaglig indsigt. Du er en dygtig leder med en tillidsfuld og inddragende ledelsesstil. Du har gode samarbejdsevner og er en dygtig kommunikator. Du har et stort engagement i social- og psykiatriområdet.

Du kan læse meget mere i job- og personprofilen. Du er ligeledes velkommen til at kontakte partner og konsulent Jesper Lund Madsen, Genitor, på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk eller social- og sundhedsdirektør Irene Ravn Rossavik på tlf. 2774 1157.

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk
 
Ansøgningsfristen er den 15. maj 2024.

Ansøg