Er du hybriden, der både er budgetbisse og stærk strateg? Har du lyst og evner til at begå dig på allerhøjeste niveau i Danmarks 3. største kommune, og trives du som eksekverende og kommunikerende direktør i en politisk virkelighed? Kan du fastholde det tværgående blik i en stor kommune? Har du en særskilt god sans for tal, kan du fastholde det store forkromede overblik, selv når det bliver svært, og formår du at kommunikere både de store linjer og detaljen klokkeklart?

Aalborg Kommune søger en ny økonomidirektør/vicekommunaldirektør til Borgmesterens Forvaltning. Fra 1. januar 2022 skifter forvaltningen navn til Økonomi og Erhverv.

Du får en central placering i Aalborg Kommune, og du bliver en tæt sparringspartner med både borgmester, økonomiudvalg og byråd, ligesom du får en stærk koordinerende rolle sammen med ledelsen i kommunens syv forvaltninger. Du bliver en del af kommunens direktørgruppe, som, ud over økonomidirektøren, består af kommunaldirektøren og forvaltningsdirektørerne. Du bliver herudover direktør for Økonomisk Afdeling, fire kompetente kontorchefer og en række kompetente medarbejdere. Det er en afdeling, der består af fire kontorer: Økonomikontoret, Finanskontoret, Juridisk Kontor samt Digitaliseringsenheden.

Du skal med et skarpt blik for fællesskabet og hele den kommunale virkelighed understøtte kommunens forvaltninger i at skabe de bedst mulige rammer for kerneydelsen.

Du får en kompleks hverdag og en super interessant opgaveportefølje, der næsten ingen ende har. Du skal bl.a. sikre koordinering af kommunens overordnede økonomi, herunder budget og regnskab, og de fælles principper og styringsredskaber på tværs af forvaltningerne. Du skal proaktivt have hånd i digitaliseringsdagsordenen. Du skal med en årvågenhed ud over det sædvanlige, med rettidig omhu og med en stærk strategisk forståelse understøtte de politiske processer og herigennem sikre, at politikerne har de bedst mulige rammer og solide grundlag for de politiske prioriteringer.

Du kommer med en stærk økonomifaglighed, med solid ledelseserfaring og med tæft og snilde til at begå dig i en politisk hverdag. Du er nysgerrig, lyttende, inddragende og fast i kødet og tør både slippe og stramme det, du holder fast i.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf). Har du allerede læst den, og er du interesseret, kan du kontakte kommunaldirektør Christian Roslev via sekretær på tlf. 9931 1503 eller partner i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller e-mailen jlm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 9. januar 2022.

Ansøg