Er du klar til at lede Danmarks førende maritime uddannelsescenter ind i fremtiden?

SIMAC søger en ny direktør til Danmarks førende maritime uddannelsescenter. Som direktør får du mulighed for at præge de uddannelser, der kommer Det Blå Danmark til gavn både til lands og til vands.

SIMAC har med Strategi 2020-2025 sat en ambitiøs retning for bæredygtig udvikling. SIMAC bidrager gennem udvikling af operationel maritim viden og kompetencer til omstillingen i vores aftagererhverv, f.eks. det maritime erhvervs ambition om en CO2- neutral skibsfartssektor.

SIMAC er stærkt forankret i Svendborg. I 2023 er vi flyttet ind i en helt ny bygning med en fantastisk beliggenhed på Svendborg Havn. Her råder vi over moderne laboratorier, værksteder, undervisningslokaler og en helt ny simulator på internationalt topniveau. Det skal vi have det allerbedste ud af.

Et af SIMAC’s kendetegn er vores engagerede og fagligt dygtige studerende. Som ny direktør vil du desuden møde en organisation med fagligt stolte og dedikerede medarbejdere, der har fokus på de studerendes studiemiljø, læring og trivsel.

Vi søger en ambitiøs og strategisk tænkende direktør, der medvirker til, at uddannel­serne på SIMAC er relevante og fremsynede. Internt i organisationen er du optaget af, at vi er en attraktiv arbejdsplads med et levende studiemiljø, så vi fortsat kan rekruttere og tilknytte medarbejdere og studerende. Bestyrelsen glæder sig til et tæt og aktivt samarbejde. Udadtil begår du dig sikkert både politisk, lokalt og nationalt og i samspillet med vores samarbejdspartnere i Det Blå Danmark.

Læs den fulde job- og personprofil, hvor stillingen og de ønskede kvalifika­tioner og kompetencer er nærmere beskrevet.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelses­formand Niels Bruus på niels.h.bruus@maersk.com eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff på tlf. 3141 0255 eller ts@genitor.dk.

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 2. juni 2024.
 

Ansøg