Aarhus Kommune søger en ny direktør til Magistratsafdelingen for Børn og Unge. Direktørstillingen er en af landets vigtigste toplederstillinger på området. Vi søger den rette person til i samarbejde med medarbejdere, ledere og borgere at skabe sammenhæng og helhed i indsatsen for børn og unge i alderen 0 til 18 år.

Du bliver ansvarlig for Aarhus Kommunes største magistratsafdeling, der hver dag tager hånd om ca. 65.000 børn og unge i skoler samt dag- og fritidstilbud. Magistratsafdelingen beskæftiger ca. 14.000 medarbejdere i Aarhus Kommune og har et budget på 5,5 mia. kr. Direktøren er drivende i indfrielsen af de store ambitioner i kommunens visioner for børnene og de unge samt i at fastholde samt udbygge positionen som førende national aktør på området.

Børn og Unge er en velsmurt organisation med fagligt dygtige og enormt engagerede medarbejdere og ledere/chefer, et velfungerende MED-samarbejde og gode samarbejdsrelationer til de faglige organisationer. Direktøren indgår også i et velfungerende og stærkt samarbejde i kommunens direktørgruppe på tværs af magistratsafdelingerne.

Vi skal finde en visionær, kommunikerende og tillidsvækkende personlighed, der kan arbejde med det langsigtede strategiske og helhedsorienterede perspektiv, og som kan dosere udvikling over for stabilitet på et område med store politiske ambitioner. Det skal være en direktør, der kan opbygge gode og tillidsfulde relationer og fremme en stærk samarbejds- og læringskultur i hele organisationen.

Vi forventer, at du har solid ledelseserfaring på strategisk niveau, indsigt i børne- og ungeområdet og indgående erfaring med samspillet mellem en politisk og en administrativ ledelse. Du er tillidsskabende, lydhør, samarbejdsorienteret og modig – du går forrest som en rollemodel for en stærk lærings- og samarbejdskultur. Du er en naturlig og stærk kommunikator, der både kan stå imod og skabe begejstring og følgeskab.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen her. Har du spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Genitor, enten partner Tina Overgaard på tlf. 3115 7225 eller partner Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525.

Søg stillingen via knappen nedenfor senest den 25. august 2022.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 30.000 professionelle og passionerede kolleger arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse.

Leder- og medarbejderroller
Læs mere om de fælles leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune her.

De fælles leder- og medarbejderroller giver et indblik i de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller med­arbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – uanset om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.
 

Ansøg