Er du en erfaren og serviceorienteret leder med et godt overblik?

I DEA søger vi en sekretariatschef, der motiveres af at blive en integreret del af DEAs daglige arbejde. Du skal blandt andet facilitere ledelses- og bestyrelsesarbejde, sikre effektivitet og kvalitet i interne arbejdsgange og stå for løbende procesplanlægning og supportering af en række af DEAs aktiviteter og projekter. Du bliver en del af en dedikeret ledergruppe og en engageret medarbejdergruppe, der glæder sig til at byde dig og dine bidrag til opgaveløsningen velkommen.

DEA er en non-profit og politisk uafhængig tænketank, der producerer viden, debat og netværk om tidlige indsatser for 0-6-årige, ungdomsuddannelser og de videregående uddannelser samt forskning og innovation. Ambitionen er at give beslutningstagere og praktikere det bedst mulige grundlag for at tage oplyste beslutninger for Danmark.

I sekretariatet er vi gode til at handle agilt og reagere hurtigt. Gode idéer bliver nemt omsat til beslutninger, og som sekretariatschef skal du være garant for, at beslutningerne føres ud i livet – og sikre at der prioriteres mellem initiativerne.

Vi forestiller os, at du har haft en ledende rolle i et sekretariat, gerne i en organisation med mange vidensmedarbejdere, og at du har stor motivation for projektstyring og procesplanlægning. Du er god til at finde konstruktive løsninger og bidrage til udvikling, samarbejde og smidige processer både internt og eksternt.

Læs den fulde job- og personprofil (pdf) her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Du søger stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber den 2. marts 2021. Forventet tiltrædelse er den 1. maj 2021.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Stina Vrang Elias på telefon 2329 0671, associeret partner i Genitor Sebastian Volkers på telefon (0032) 491 62 96 05/e-mail sv@genitor.dk eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231/e-mail mi@genitor.dk

 

Ansøg