Du bliver en del af en ambitiøs og veldrevet kommune, der er kendetegnet ved helhedsorientering, nærhed, samarbejde og ordentlighed. Det er en løsningsorienteret kommune med masser af både politisk og administrativ beslutningskraft. Gode idéer kan hurtigt omsættes til konkrete indsatser. Det er samtidig en centralt beliggende hovedstadskommune med høje ambitioner f.eks. i forhold til byudvikling, skoleudvikling m.v.

Du får med reference til kommunaldirektøren et bredt ansvarsområde, der omfatter tre centre: Borger og Arbejdsmarked, Børn, Unge og Familier samt Kultur, It og Udvikling. Du betjener tre politiske udvalg: Børne- og Skoleudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget samt Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget. Overordnet set er det velfungerende områder, hvor fokus er på at gøre en positiv forskel for borgere og virksomheder i Glostrup.

Som direktør vil du bruge en stor del af din opmærksomhed og din ledelseskraft på at realisere de overordnede strategiske og politiske målsætninger, samtidig med at du et stykke af vejen er med i den konkrete implementering. Du bliver en del af en velfungerende trepersoners direktion, der tænker på tværs og systematisk arbejder ud fra et helhedsorienteret perspektiv. Det er en organisation, der er kendetegnet ved et godt samarbejde på alle niveauer.

Vi forventer, at du med afsæt i en relevant uddannelse har opnået gode resultater som leder i en politisk styret organisation, og meget gerne en kommune. Du har solid ledererfaring og behersker det forvaltningsmæssige håndværk. Du er en  holdspiller, der er kendetegnet ved en høj personlig integritet og stor troværdighed. Du er resultatorienteret og beslutningsstærk, samtidig med at du evner at sætte det lange lys på den strategiske udvikling.

Yderligere information

Du finder en uddybende job- og personprofil (pdf) her, hvor du bl.a. også kan blive klogere på de overordnede strategiske målsætninger, ledelses- og medarbejdergrundlag mv. Du finder også en beskrivelse af ansættelsesprocessen.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør Maj Buch på 2347 9450 eller partner i Genitor Jens Marcussen på 3141 0587 eller jm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 4. november 2020. Du søger stillingen via nedenstående knap. 
 

Ansøg