Fakultetsdirektør - Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
På Det Samfundsvidenskabelige Fakultet søger vi en ny fakultetsdirektør, der har lyst til at indgå i fakultetets topledelse.

Du kommer til at stå i spidsen for vores administrative organisation, der leverer understøttelse af vores uddannelser og forskningsområder.

Du bliver den øverste leder for de i alt ca. 90 medarbejdere og ledere i fakultetssekretariatet. Fakultetssekretariatet leverer – i samarbejde med institutadministrationerne – administrativ understøttelse, så vi kan blive ved med at præstere forskning, uddannelse og formidling, der præger nogle af de vigtigste dagsordener i samfundet. Du refererer til dekanen for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og bliver hans nærmeste sparringspartner. Samtidig bliver du bindeleddet til vores institutters administrative ledelser.

Du har et særdeles skarpt blik for, hvad administrationen på et fakultet med mange interne og eksterne interessenter skal kunne, og du har erfaring med kompleks økonomistyring. Du er en erfaren leder, der har et sikkert blik for processer, og du evner at prioritere mellem mange vigtige dagsordener.

Hvert år optages over 2.000 nye studerende på fakultetets seks bacheloruddannelser og 10 kandidatuddannelser. Fakultetet har aktuelt 6.700 studerende og 165 ph.d.-studerende og en årlig omsætning på mere end 500 mio. kr.

Læs den fulde job- og personprofil  og læs mere på Københavns Universitets hjemmeside www.ku.dk
Tryk på ”ANSØG” for at fremsende ansøgningen elektronisk.

Kontakt gerne dekan for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, professor Mikkel Vedby Rasmussen på telefon 2118 1048 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231 med henblik på uddybende spørgsmål.

Ansøgningsfristen udløber den 10. marts 2021. Forventet tiltrædelse er den 1. maj 2021.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset personlig baggrund.

Kontakt
Mikkel Vedby Rasmussen
E-mail: MVR@samf.ku.dk

Ansøg