VI SØGER EN TALENTFULD AFDELINGSLEDER DER KAN STÅ I SPIDSEN FOR UDVIKLINGEN AF VORES HR FUNKTION OG HELE KOMMUNENS ARBEJDSMILJØ, FORDI DET HAR SÅ STOR BETYDNING FOR ALLE VORES KOMMUNALE VELFÆRDSOMRÅDER

Genopslag: Vi fandt desværre ikke vores nye afdelingsleder i første omgang, og derfor genopslår vi denne spændende stilling. Sorø Kommune er kendt for at have en flad struktur, og det tværgående samarbejde er en stor del af opgaveløsningerne på de store velfærdsområder. I Sorø Kommune ønsker vi derfor, at vores kommende afdelingsleder for HR og Arbejdsmiljø naturligt bidrager med høje HR-mæssige ambitioner og gennem relevante udviklingsinitiativer løfter hele området til det næste strategiske niveau. 

Afdelingslederen for HR og Arbejdsmiljø får det ledelsesmæssige ansvar for afdelingens tre teams med i alt 15 dedikerede ansatte. Afdelingslederen bliver en tæt sparringspartner og rådgiver for både direktionen og chefgruppen og kommer til at understøtte hele Sorø Kommunes videre udvikling. 

Afdelingslederen skal først og fremmest understøtte en udvikling, hvor en mere sammenhængende og strategisk HR-tilgang afspejles i udviklingsinitiativerne og i de fælles tiltag, som gerne må gå mere på tværs og agere mere fleksibelt. Den kommende afdelingsleder skal bevæge sig både på tværs og bredt i organisationen og yde relevant rådgivning og samtidig deltage aktivt i de leverancer, som afdelingen har ansvar for. 

Du er derfor en leder, som motiveres af at gøre din HR- eller anden stabsfaglige ekspertise gældende i forbindelse med de store kommunale velfærdsdagsordener såsom at sikre rekruttering og fastholdelse, at få nedbragt et højt sygefravær og at gøre endnu mere brug af de velfærdsteknologiske løsninger. Samtidig har du gode relationelle egenskaber og kan både agere som den nærværende personaleleder, eksekvere i forskellige under­støttende funktioner og skære en sagsfremstilling til, så dine strategiske visioner ikke bliver overset, og du lykkes med at få skubbet os i den rigtige retning inden for felterne HR, løn og arbejdsmiljø. 

Læs mere om Sorø Kommune og stillingen som afdelingsleder for HR og Arbejdsmiljø i job- og personprofilen

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent i Genitor Mia Hvilshøj på tlf. 2245 1576 eller mihv@genitor.dk. Du kan også kontakte vores nye Økonomi- og stabsdirektør Michael Christensen på telefon 2366 6121. Ansøgningsfristen er den 7. marts 2024 kl. 10.00.

Ansøg