Vil du være med til at udvikle nye grønne og bæredygtige løsninger i en af landets mest spændende kommuner? Vil du arbejde tæt sammen med den politiske og administrative ledelse? Vil du have en udfordrende og uforudsigelig arbejdsdag med både udviklings- og driftsopgaver, og vil du have en arbejdsplads, hvor der lægges vægt på faglig kvalitet og evnen til tillidsfuldt at arbejde sammen? Så skal du søge stillingen som chefkonsulent i Fællessekretariatet eller stillingen som specialkonsulent i Park og Vej i Gentofte Kommunes teknik- og miljøområde.

Gentofte er en ressourcestærk foregangskommune, og det gælder i særdeleshed på teknik- og miljøområdet. Gentofte er en grøn, bæredygtig og klimaansvarlig kommune. Kommunen har ambitiøse politikker og strategier på de centrale områder som f.eks.: Bæredygtighed, klima, affald, energi, transport og FN’s verdensmål.

Gentofte er en veldrevet og velfungerende kommune. Den har dygtige ledere og medarbejdere, og den har borgere og virksomheder, som berettiget stiller store forventninger til kommunens service og opgaveløsning, og som inddrages aktivt for at udvikle politik og skabe det gode liv i Gentofte.

Du kan finde information om Gentofte Kommune på hjemmesiden www.gentofte.dk. Og du kan læse mere om de to stillinger i de uddybende job- og personprofiler her: job- og personprofil for chefkonsulenten og job- og personprofil for specialkonsulenten. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte klima-, forsynings- og miljøchef Jimmy Svantemann på 3998 8006 (vedr. chefkonsulentstillingen i Fællessekretariatet) og park- og vejchef Henning Uldal på 3998 8101 (vedr. specialkonsulentstillingen i Park og Vej) eller partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen på 3141 0563 eller e-mail hm@genitor.dk.

Du kan søge stillingerne via knappen nedenfor. Ansøgningsfristen er den 3. oktober 2021.
 

Ansøg