Dygtig kontorchef, der kan udvikle både mennesker og forretning

Vil du som kontorchef være med til at skabe de optimale rammer for den fortsatte udvikling af Familieretshuset. I en central position helt tæt på den øverste ledelse med mulighed for at sætte dit præg på en organisation, der løfter en væsentlig samfundsmæssig opgave?
Familieretshuset vokser og udvikler sig markant i disse år, og Forretningsunderstøttelse spiller en afgørende rolle for, at Familieretshuset kan realisere de ambitioner, der er på området.

Som kontorchef skal du være med til at etablere et nyt kontor for HR og forretning, der skal skabe større sammenhæng og synergi mellem udviklingen af forretningen og udviklingen af medarbejdere og ledere i organisationen. Du får ansvaret for tre enheder; HR, Kompetenceakademiet og Forretningsudvikling. Kontoret får således en central og strategisk meget vigtig betydning for den fortsatte udvikling af Familieretshuset.

Du bliver chef for to funktionsledere og ca. 27 medarbejdere, der er fagligt dygtige og dedikerede til at sikre de bedste rammer for, at medarbejdere og ledere kan lykkes med kerneopgaven. Du bliver en del af en ambitiøs og udviklingsorienteret chefgruppe, og du vil få en bred berøringsflade internt i organisationen.

Du forventes blandt andet at have erfaring inden for et eller flere af de tre områder; HR, HR-udvikling eller Forretningsudvikling. Du er ledelsesmæssigt velfunderet og har en relevant lang videregående uddannelse.  Du er strategisk stærk og har rigtig gode analytiske og taktiske evner. Du er en tydelig leder med en tillidsbaseret og anerkendende stil – du evner at spille andre gode. Du er udviklingsorienteret og samtidig struktureret i din arbejdsform, og du er som person velafbalanceret med et godt humør.

Læs mere om Familieretshuset og stillingen i job- og personprofilen her.

Er du blevet nysgerrig, så er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Tina Koed Nordentoft, Familieretshuset, på telefon 6182 7736 eller chefkonsulent i Genitor Katharina Jespersen på telefon 5151 5215 eller e-mail kj@genitor.dk.

Forventet tiltrædelse er den 1. maj 2021.

Ansøgningsfristen er den 14. marts.

Ansøg