(Genopslag)

Vil du være med til at løfte forskningsområdet i Center for Sygepleje, så vi bliver et fagligt fyrtårn inden for vores felt? Har du ambitioner om at styrke praksis med anvendelsesorienteret forskning? Har du lyst til at stå i spidsen for et team, selv bidrage til den daglige udvikling og også indgå i et stærkt og dynamisk ledelsesteam? Så er du måske vores nye leder til forskningsområdet!

Absalon investerer i udviklingen af forskningsområdet, og søger en erfaren leder til Center for Sygepleje, som har gode erfaringer med at stå i spidsen for et område forankret i anvendelsesorienteret vidensarbejde. Du har ledelsesansvar for fremdriften af hele området herunder at udvide interessentnetværk og samarbejdsmuligheder. Du har endvidere det personaleledelsesmæssige ansvar for 5-7 medarbejdere, heraf to docenter. Du og dit team skal sammen bidrage til at styrke og udvikle dette vigtige, samt dagsordenssættende velfærdsområde, som sygeplejeområdet er.

I dialog med aktører i Absalon skal du sætte retning for centrets forskning og kombinere en anerkendende og delegerende ledelsesstil med en stærk evne til konstruktivt at udfordre de steder, hvor opgaveløsningen kan blive endnu bedre. Du får derfor, ud over ansvarsopgaver knyttet til centrets forskning, også direkte ansvar for udviklingsopgaver relateret til grunduddannelsen. Du bliver en del af Center for Sygepleje, der fordeler sig på fem campusser i Region Sjælland, og du vil indgå i et spændende ledelsesteam sammen med fire andre uddannelsesledere på området.

Din profil
For bedst muligt at lykkes i stillingen er det væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Erfaring med ledelse, herunder gerne forskning, forandrings- og udviklingsledelse. Din ledelsesstil er inddragende og dialogorienteret, og du formår at motivere og engagere dine medarbejdere. Har du ligeledes erfaring med projektstyring og fundraising er det en klar fordel.

Du har interesse for den anvendelsesorienterede forskning eventuelt fra andre velfærdsområder, og kan indgå i samarbejde med praksisfeltet, eksterne samarbejdspartnere og tværprofessionelle kolleger på Absalon. Du evner både at tage et overordnet udviklingsansvar og ledelsesmæssigt understøtter konkrete forskningsprojekter og dermed varetager ledelse af det samlede forskningsområde i centret.

Derudover forventer vi:

  • Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund på kandidatniveau
  • At du motiveres af og har interesse for udviklingen af uddannelsessektoren, herunder professionsområdet.

Din daglige arbejdsplads vil være Campus Roskilde, men du skal være indstillet på bevæge dig rundt, da dine medarbejdere har deres faste arbejdssted på både Roskilde, og også vores øvrige campusser. Vi benytter bl.a. ofte virtuelle møder, så vi den vej reducerer transporttiden mellem centrets lokationer.

Læs mere om vores ønsker til dig og om opgaverne i stillingen i den fulde job- og personprofil, som du finder HER.

Sådan ansøger du
  • Vi samarbejder med Genitor i denne rekruttering. Imellem de to samtaler vil Genitor gennemføre test.
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Årligt lønniveau er ca. 576.000 kr. ekskl. pension.
  • Vi ser gerne, at du har mulighed for at begynde den 1. februar 2022.
  • Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Mia Fatum på tlf. 7248 2223 eller chefkonsulent i Genitor Mia Hvilshøj på tlf. 2245 1576.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via "Søg stilling" her på siden senest søndag den 12. december 2021.
  • Vi forventer at holde samtaler den 15. og den 22. december 2021.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Ansøg