Er du en dygtig chef, der gerne vil personaleledelse? Vil du være chef for et dedikeret team på syv medarbejdere? Har du interesse og tæft for det politiske arbejde, og kan du bygge bro mellem faglighed og politik? Så læs nysgerrigt videre.

Du skal som chef for fællessekretariatet være med til at skabe sammenhæng mellem administrationen og det politiske niveau i Norddjurs Kommune. Du kommer helt tæt på både den politiske ledelse, fagcheferne samt den administrative topledelse og er med til at sætte den strategiske retning for fællesforvaltningen.

Norddjurs Kommune er en økonomisk og ledelsesmæssigt veldrevet kommune. Ambitionerne for den fortsatte udvikling af kommunen er store – ambitioner, du som chef skal være med til at realisere.

Sekretariatet er en enhed, der betjener fællesforvaltningens seks afdelinger, staben, fagdirektøren og de politiske udvalg. Sekretariatet står på et solidt fundament og samtidig over for flere spændende udviklingsmuligheder. Du skal stå i spidsen for sekretariatets udvikling og sætte en tydelig retning for, hvordan sekretariatet i fremtiden skal understøtte fællesforvaltningen. Sekretariatet består af et team på syv dedikerede medarbejdere, der har mod på og lyst til at udvikle sekretariatet.

Du trives med arbejdet i en politisk styret organisation og har en god forståelse for rollen som sekretariatschef. Ydermere kan du navigere sikkert i samspillet med fagdirektør og fagchefer. Du har erfaring med sekretariatsarbejdet samt har lyst til og er reflekteret omkring ledelse. Har du ledererfaring, vil det være en fordel.

Du har en anerkendende og involverende ledelsesstil samt gode diplomatiske evner. Du formår at samle og inspirere dine omgivelser. Som person er du ambitiøs, engageret og fleksibel. Du har et godt humør, og så kan du tale med alle.

Læs mere om Norddjurs Kommune og stillingen i job- og personprofilen (pdf) her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret fællesforvaltningsdirektør Kim Bruun Nielsen på tlf. 2374 4984 eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på tlf. 4057 8708.

Ansøgningsfristen er mandag den 8. november 2021 kl. 10.00.

Du søger stillingen via knappen nedenfor.
 

Ansøg