Sankt Lukas Stiftelsen søger en økonomichef, der har lyst og evner til at lede en økonomifunktion, der omfatter en bred opgaveportefølje og muligheden for at udvikle økonomiområdet i Sankt Lukas Stiftelsen. Du bliver en del af en velrenommeret organisation, der er i gang med en gennemgribende modernisering og omlægning, som skal sikre Sankt Lukas Stiftelsen en stærk position fremover.

Du får det faglige og ledelsesmæssige ansvar for økonomiområdet, og du får berøringsflader med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Opgaverne er mange og forskelligartede. Ud over regnskabs- og budgetopgaverne bliver det bl.a. væsentligt at sikre rettidig og transparent ledelsesinformation om Stiftelsens økonomi, herunder til vores bestyrelse.

Vi forventer bl.a., at du har en relevant økonomifaglig uddannelse, har ledelseserfaring og kan veksle mellem at arbejde med konkrete opgaver og mere strategisk orienterede opgaver. Endvidere forventer vi, at du er en god kommunikator af økonomi og kan formidle komplekse økonomiske problemstillinger til ikkeøkonomer.

Du kan læse mere om Sankt Lukas Stiftelsen på www.sanktlukas.dk og se en uddybende job- og personprofil her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte administrationschef Anne-Mette Fenger på tlf. 2485 0114 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231 eller mi@genitor.dk.

Søg stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 24. august 2022.

Sankt Lukas Stiftelsen er en erhvervsdrivende almennyttig fond. Stiftelsen råder over ca. 34.000 m2 i Hellerup, hvor mange af Stiftelsens aktiviteter er samlet. Stiftelsen beskæftiger ca. 500 medarbejdere og 100 frivillige, har driftsaftaler med regioner og kommuner og samarbejder desuden med erhvervsliv, fonde og andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk.

 

Ansøg