Vil du være med til at løse en af de største udfordringer på sundheds- og ældreområdet – fastholdelse og rekruttering af medarbejdere og ledere i en situation med mangel på arbejdskraft?

Så har vi et virkelig spændende job til dig som leder af vores Afdeling for Rekruttering og Ledelsesudvikling. Du får mulighed for at sætte dit præg på den vigtigste strategiske dagsorden i landets største sundheds- og omsorgsforvaltning, hvor vores arbejde gør en forskel for københavnere og forvaltningens ca. 10.000 medarbejdere og 400 ledere.   

Afdeling for Rekruttering og Ledelsesudvikling er en del af Center for HR og Uddannelse, hvor vi arbejder sammen om at understøtte rekruttering, et godt arbejdsliv og udvikling af medarbejdere og ledere i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Forvaltningens nye strategi for håndtering af mangel på arbejdskraft sætter en klar retning for vores opgaver. Og vi er privilegerede af, at der er politisk og strategisk vilje, opbakning og midler til at udvikle og afprøve nye indsatser for at få endnu flere fagligt dygtige medarbejdere.

Om dit nye job
Afdeling for Rekruttering og Ledelsesudvikling arbejder konceptbaseret med HR-faglig understøttelse og udvikling af organisationen samtidig med, at vi har et stort fokus på, at koncepterne bliver implementereret i vores store organisation. Vi er nysgerrige og optaget af, at vi hele tiden er på forkant med de nyeste HR-dagsordener. Du bliver leder for 12 fagligt skarpe og engagerede medarbejdere og kommer til at stå i spidsen for følgende aktuelle udviklings- og implementeringsopgaver:  

  • En ny, systematisk og fælles tilgang til onboarding af nye medarbejdere og ledere – vi er i fuld gang med at udvikle nye koncepter, der inden længe skal ud at leve i organisationen  
  • En række lederudviklingstiltag, fx et fælles ledelsesudviklingsprogram, et nyt LUS-koncept og et koncept for lederevaluering  
  • En ny lederpipeline, der skal motivere medarbejdere med talent for ledelse til at gå ledervejen  
  • Videreudvikle vores rekrutteringsindsatser i samarbejde med forvaltningens fælles rekrutteringsfunktion, bl.a. ved at understøtte intern mobilitet og styrke rekrutteringen af herboende udenlandsk arbejdskraft 
  • Hjemtage opgaven med personlighedstest og kognitive test i forbindelse med rekruttering af nye ledere til forvaltningen, herunder fortsat styrke vores eget testkorps
Ud over disse opgaver er det også en del af vores hverdag at betjene direktionen, borgmester og Sundheds- og Omsorgsudvalget, ligesom en tæt dialog og samarbejde med ledere og medarbejdere på driftsenheder og områdekontorer er det.

Det får du hos os 
Center for HR og Uddannelse består af 35 medarbejdere, tre afdelingsledere og en centerchef. Vi er organiseret i tre afdelinger med hver deres faglige profil: Afdeling for Arbejdsliv og Organisationsudvikling, Afdeling for Rekruttering og Ledelsesudvikling og Afdeling for Kompetenceudvikling. Vi arbejder tæt sammen på tværs af de tre afdelinger for at levere dét, som vores organisation har brug for. Vi har et godt arbejdsmiljø, et højt fagligt niveau og et stærkt kollegafællesskab. Vi arbejder i et åbent kontormiljø med fleksible pladser og en flot udsigt over byens tage. 

Du bliver en del af en velfungerende og tillidsfuld ledergruppe, hvor vi lægger vægt på samarbejde, gensidig faglig sparring og på, at vi er fælles om at lede centret.   

Vi byder dig velkommen med et introduktionsprogram, der sætter dig godt ind i opgaverne og tager dig med rundt i organisationen, hvor du møder vigtige samarbejdspartnere. En af dine afdelingslederkolleger vil være din buddy og I finder sammen ud af, hvad du helt præcist har brug for, for at finde dig godt til rette hos os. 

Om dig 
For at trives og lykkes som afdelingsleder for Rekruttering og Ledelsesudvikling, er det vigtigt:  
  • At du fagligt har arbejdet med en bred del af HR-udviklingspaletten. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med flere af de aktuelle opgaver, vi er i gang med. Det er vigtigt, at du er udviklingsorienteret og har erfaring med at drive udviklings- og forandringsprocesser – helt til implementeringen er gennemført. Vi forventer desuden, du har en relevant videregående uddannelse.  
  • At du har ledererfaring og har fundet dig til godt til rette i mellemlederrollen. En del af din ledererfaring har du fra en politisk ledet organisation. Derfor forstår du de dynamikker, rammevilkår og muligheder, som er en del af vores hverdag. Du leder ved at sætte rammerne for arbejdet og give tillidsfuldt handlerum til dine medarbejdere. Samtidig arbejder du struktureret, er god til at prioritere og træffer gerne de nødvendige beslutninger.  
  • At du som person søger samarbejdet og er nysgerrig på at lære vores store organisation at kende. Det er naturligt for dig at inddrage og involvere. Og du møder din omverden med smil, varme og humor – for det gør vi.
Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Nina Allin på 2838 0511.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastlægges efter gældende overenskomst. Vi håber, at du starter hos os den 1. juni 2024 eller snarest muligt derefter.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og relevante eksamenspapirer.

Om organisationen 
Center for HR og Uddannelse er en del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune og er landets største forvaltning på sundheds- og ældreområdet. Vores størrelse forpligter, det er derfor en naturlig ambition for os at skabe løsninger af så høj kvalitet, at vi præger den nationale dagsorden på ældre- og sundhedsområdet til gavn for borgerne, både lokalt og nationalt. 

Vores vision er at være særligt dygtige til at arbejde på tværs af opgaver og kompetencer og at være førende på faglighed, kvalitet og sammenhæng. Vi skal sikre, at forvaltningens ca. 400 ledere og ca. 10.000 medarbejdere har de bedste betingelser for at kunne levere service og pleje af høj kvalitet til borgerne. 

Du kan læse mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen her: Sundheds- og Omsorgsforvaltningen | Københavns Kommunes hjemmeside (kk.dk) eller på vores-hverdag.dk

Søg via knappen nedenfor senest tirsdag den 16. april 2024

Vi holder første samtale fredag den 19. april og anden samtale fredag den 26. april 2024. Der bliver anvendt test i forbindelse med ansættelsesprocessen.  

Ansøg