Kan du sætte retning for vores a-kasse?
…og er du en dygtig personaleleder? Så er du måske vores nye a-kassechef.

Sammen med vores dygtige medarbejdere skal du sikre, at vores a-kasse kan levere en ekstraordinær service til medlemmerne.

Du får mulighed for at være med til at sætte retningen og stå i spidsen for en a-kasse, der har et højt ambitionsniveau og vil være kendt bl.a. for digitale brugeroplevelser, jobformidling som led i det 4-årige a-kasseforsøg og sagsbehandling af højeste kvalitet.

Du bliver leder for 18 dedikerede medarbejdere – både konsulenter og sagsbehandlere, og får et tæt samarbejde med formanden for a-kassen.

Vi forestiller os bl.a., at du har kendskab til fagforenings- eller a-kasseverdenen, har erfaring med digitalisering og har ledererfaring. Din ledelsesstil er tydelig, og du er samtidig lyttende og anerkendende.

Læs den fulde job- og personprofil(pdf) her, og du kan søge stillingen neden for.

Kontakt gerne vicesekretariatschef Palle Hansen, på tlf. 2075 9179, eller partner i Genitor, Martin Isenbecker, på tlf. 2565 9231, for yderligere information eller spørgsmål.

Ansøgningsfristen udløber den 03.03. 2020. Forventet tiltrædelse den 01.05 2020.

Socialpædagogernes arbejdsløshedskasse er a-kasse for ca. 37.000 socialpædagoger. Medlemmerne løfter en professionel socialpædagogisk opgave over for mennesker, som i en kortere eller længere periode af deres liv har brug for særlig støtte.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag