Vil du være en del af en international organisation med et globalt værdisæt, der arbejder for en verden, hvor medmenneskelighed og fællesskaber binder os sammen?

Røde Kors Asyl er Danmarks største operatør af asylcentre og har til formål at skabe en tryg, meningsfuld og værdig hverdag for asylansøgere. Som økonomileder understøtter du dette formål gennem en stabil drift, strategisk styring samt fortsat udvikling af området med fokus på datadrevet ledelse.

Du står i spidsen for Økonomi, Indkøb og Regnskab, som består af 10 medarbejdere, herunder en teamleder. Opgaveporteføljen er bred - udover fastholdelse af en stabil økonomi, forestår implementeringen af en ny budget­model samt løbende udvikling og effektivisering af området gennem øget digitalisering. Hertil kommer det videre udviklingsarbejde i forhold til den nye strategi ”Mod på fremtiden” samt et nyt ledelsesgrundlag. Der arbejdes ambitiøst med lederudvikling i Røde Kors Asyl, herunder et fælles værdisæt, som du forventes at tage afsæt i.  

Vi søger en økonomileder med gode forudsætninger for ledelse samt solid erfaring med økonomistyring, budget og regnskab. Du har analytiske, skarpe kompetencer og blik for digitale potentialer. Du er nysgerrig, samarbejds­orienteret og en stærk kommunikator.

Læs mere om stillingen og forventningerne til økonomilederen på job- og personprofilen. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte asylchef, Anne la Cour, på tlf. 24654877 eller souschef for Asylafdelingen, Carsten Isaksen, på tlf. 40440512 for yderligere information eller spørgsmål.

Ansøgningsfrist udløber søndag den 2. februar 2020.

Læs mere om Røde Kors på www.rødekors.dk, hvor du også søger stillingen.

Se alle stillingsopslag