Vil du være direktør i en af hovedstadsområdets største kommuner; en velfungerende og innovativ vækstkommune, der har mod og kræfter til at sætte nationale standarder og præge nationale dagsordener. Vil du være med til at udøve koncernledelse og nedbryde siloer? 

Høje-Taastrup søger en ny direktør, der indgår i direktionen, og som får ansvar for Borger- og Arbejdsmarkedscentret, Social- og Handicapcentret samt Sundheds- og Omsorgscentret. Der er godt styr på driften, og det forventes, at du som direktør bidrager til, at Høje-Taastrup fastholder en position blandt landets absolut bedste kommuner. Du rådgiver den politiske ledelse, og du får ansvar for at betjene tre stående udvalg. Der er et åbent og tillidsfuldt samarbejde mellem den politiske og den administrative ledelse, og der er politisk interesse for fagområderne. 

Vi forventer, at du som ny direktør har relevant ledelseserfaring på direktør- eller centerchefniveau, samt at du har et rigtig godt kendskab til fagområderne og et stort engagement i forhold til ledelse af hele den kommunale organisation. Du har erfaring som rådgiver af en politisk ledelse, stærke kompetencer i relation til ledelse på tværs og omverdensledelse samt rigtig gode relationelle kompetencer. 

Du kan læse mere om stillingen og andre krav og forventninger i denne uddybende job- og personprofil (pdf). Du er også velkommen til at kontakte kommunaldirektør Lars Holte på telefon 2342 8731 eller partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen på  telefon 3141 0563 for en fortrolig samtale. Læs mere information om Høje-Taastrup Kommune.

Stillingen besættes på kontraktvilkår, og lønniveauet er som udgangspunkt 85.000 kr. pr. måned inkl. kontrakttillæg og ekskl. pension. Der er evt. mulighed for at forhandle resultattillæg.

Ansøgningsfristen udløber den 29. januar 2020

Send din ansøgning via Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside.

Se alle stillingsopslag