Er du en dygtig leder, der kan lede en velfungerende skole og tage del i udviklingen af det samlede skolevæsen i Gladsaxe? 

På Grønnemose Skole står 832 elever og 130 medarbejdere klar til at byde deres nye skoleleder velkommen! Skolen har knap fire spor samt en gruppeordning med 50 elever, der alle har en autismespektrumsforstyrrelse. Som skoleleder på Grønnemose Skole vil du blive en del af en velfungerende skole, der har gennemgået en positiv udvikling. Skolen har brug for en leder, der kan understøtte konsolideringen af denne positive udvikling og samtidig bevare det udviklingsorienterede perspektiv, der kendetegner både skolen og kommunen.

Grønnemose Skoles nye skoleleder er kommunikativt stærk og arbejder dedikeret med at få alle skolens gode historier ud at gå, blandt andet gennem en yderligere positiv synliggørelse af skolen i pressen. Du forventes desuden at arbejde for, der fortsat er mange forældre, der aktivt tilvælger skolen, og at skolen bliver en større del af lokalområdet.

I Gladsaxe Kommune er der ti skoler, men kun ét samlet skolevæsen, hvor man arbejder sammen om udviklingen af hele kommunens skolevæsen. Målet er at skabe Fremtidens Skole, hvor man imødekommer fremtidens krav til den verden, vores børn vokser op i. Alsidige personlige, sociale og faglige kompetencer går hånd i hånd med trivsel og demokratisk dannelse, hvilket er centrale elementer i indsatsen. Som skoleleder i Gladsaxe Kommune forventes du at gå aktivt og engageret ind i denne indsats og at bidrage aktivt i samarbejdet med de andre skoleledere.

Du kan læse mere om stillingen i en uddybende job- og personprofil (pdf). Se også videoen om stillingen på LinkedIn.

Du kan søge stillingen via Gladsaxe Kommunes hjemmeside.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte skolechef Michael Mariendal, tlf. 24214778, eller partner i Genitor Tina Overgaard, mail to@genitor.dk eller tlf. 31687735, for yderligere information eller spørgsmål.

Ansøgningsfristen udløber den 12. februar 2020.

Se alle stillingsopslag