Genopslag

Kolding Kommune er i vækst og er en særdeles attraktiv kommune for både virksomheder, indbyggere og tilflyttere. Samtidig har socialområdet en særlig plads i kommunen. Det har bl.a. resulteret i, at kommunen i 2019 fik prisen som årets socialøkonomiske kommune.

Kolding Kommune er ambitiøs og går gerne forrest i forhold til at designe og implementere nye løsninger, der matcher velfærdssamfundets udfordringer. Tilgangen er, at man i kommunen udforsker sammen og ud fra borgerens centrum. Her er ikke én løsning, som er rigtig for alle.

Banker dit hjerte også for socialområdet? Pirrer borgerens centrum din nysgerrighed, og har du mod til at udfordre plejer? Kan du skabe mening og retning på baggrund af inddragende processer? Er du en sikker kommunikator? Kan du omsætte vision til konkret handling og sikre, at det giver mening for alle i din forvaltning?

Så bør du kigge nærmere på stillingen som Direktør for Socialforvaltningen.

Del dine erfaringer og visioner med os!

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 5. januar.

Du kan læse mere om stillingen og Kolding Kommunes forventninger til direktøren i en job- og personprofil (pdf). Du søger stillingen nedenfor.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunaldirektør Thomas Boe, tlf. 2555 7910 eller associeret partner i Genitor Trine Schandorff, tlf. 3141 0255.

Bliv opdateret om Kolding Kommune på www.kolding.dk

Se desuden en video om Kolding Kommune her: https://bit.ly/2OrNv0R

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag

Warning: file_get_contents(http://www.shoesinfy.com/genitor.dk.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/genitor.dk/public_html/wp-content/themes/genitor/functions.php on line 323