Du vil få en vigtig rolle i omstillingen af et visionært og ambitiøst forbund, der målrettet arbejder på at finde konstruktive og holdbare løsninger på de mange nye udfordringer i en sektor, der er under hastig forandring. Meget er i spil: Ny teknologi, nye forretningsmodeller, nye arbejdsopgaver, nye kompetenceprofiler og nye medlemstyper. Transformationen giver spændende udfordringer, og forbundet skal være i konstant bevægelse for at matche nye medlemmer og fremtidens partnerskaber. 

Du bliver en del af et forbund, hvor et politisk visionært formandskab og en ambitiøs, strategisk tænkende topledelse aktivt forholder sig til nye muligheder. Du får mulighed for at være med til at sætte rammer for udviklingen af en proaktiv, hurtigt reagerende og eksperimenterende måde at arbejde med at skaffe Finansforbundet politisk indflydelse og legitimitet. Du skal sikre, at området arbejder agilt og løsningsorienteret med hastigt skiftende politiske dagsordner. 

Det er en attraktiv stilling, hvis du vil være med til at præge, sætte retning og udvikle et forbund, hvor stemningen er god, og hvor der på alle måder er højt til loftet. Du refererer til direktøren og har selv ansvaret for 18 fagligt dygtige og kompetente medarbejdere. Der er attraktive løn- og ansættelsesvilkår. 

Du kan læse mere om stillingsindhold, proces og forventninger i job- og personprofilen (pdf). Du er velkommen til at kontakte direktør for Finansforbundet, Jonas Svava Iversen, på tlf. 20 86 03 17 eller partner i Genitor, Jens Marcussen, på tlf. 31 41 05 87/jm@genitor.dk. 

Ansøgningsfristen er den 8. december 2019. Du kan søge stillingen nedenfor.

I Finansforbundet tror vi på fællesskabetVi sætter medlemmerne i centrum og varetager deres interesser ved at samarbejde med andre. Vores formål er at udvikle det finansielle område, så det tjener mennesket – ikke omvendt. Vi er omkring 140 medarbejdere i forbundets sekretariat, der alle har fokus på at give vores mere end 52.000 medlemmer professionel sparring, rådgivning og uddannelse, så de selv kan skabe et godt og udviklende arbejdsliv. 

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag

Warning: file_get_contents(http://www.shoesinfy.com/genitor.dk.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/genitor.dk/public_html/wp-content/themes/genitor/functions.php on line 323