Visionær og driftssikker direktør til centrene Social Indsats, Uddannelse og Pædagogik samt Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked.

Lyngby-Taarbæk Kommune er en videnstung kommune i en spændende udvikling, hvor der er et stærkt fokus på, at borgerne kan leve et godt og aktivt liv, og hvor der er gode vilkår for erhvervslivet.

I forlængelse af budgetaftalen 2020-2023 igangsættes en flerårig omstillingsstrategi, der skal skabe reelle alternativer til simple servicereduktioner på den nære kernevelfærd. At nytænke måden vi sammen løser kerneopgaven på – for fortsat at have råd til at tilbyde en service af høj kvalitet vil du, som ny direktør, skulle arbejde sammen med os, brugere og borgere.

Vi søger en direktør, der som medlem af kommunens enhedsdirektion arbejder på tværs af alle kommunens funktioner, og som trives i direktionens ligefremme og uformelle arbejdsform. Du får ansvar for udvikling og drift af centrene Social Indsats, Uddannelse og Pædagogik samt Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked.

Som direktør bidrager du med et stærkt strategisk afsæt, forståelse for at lede en stor driftsorganisation, solid kvalitets- og økonomistyring og ikke mindst evnen til at omsætte politiske beslutninger til konkrete handlinger.

Du bliver mødt af engagerede politikere med et stort ambitionsniveau og passion for udviklingen af fremtidens velfærd. Borgmesteren, kommunalbestyrelsen og udvalgene efterspørger kompetent, nuanceret og åben betjening og sparring fra dig – en erfaring som du allerede har med dig.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf). Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Søren Hansen på tlf. 2167 7281, eller associeret partner i Genitor, Trine Schandorff, på tlf. 3141 0255.

Ansøgningsfristen er den 12. januar 2020, søg stillingen nedenfor.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag

Warning: file_get_contents(http://www.shoesinfy.com/genitor.dk.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/genitor.dk/public_html/wp-content/themes/genitor/functions.php on line 323