Tør du drømme stort – med begge ben på jorden?

Alle borgere i Roskilde Kommune skal møde musikken og have mulighed for at skabe musik i deres hverdagsliv. Musikken skal være en uundværlig og bærende del af livet i Roskilde. Det er Roskilde Kommunes vision i Musikbystrategien, og Roskilde Musiske Skole er en væsentlig del af denne strategi.

Som ny leder bliver en af dine vigtigste opgaver at være med til at udleve visionerne i Musikbystrategien.

Da Roskilde Musiske Skole er en kombineret musik- og billedskole, forventer vi, at du kan favne begge kunstneriske områder ved både at være musisk velfunderet og have interesse og føling med billedkunst.

Baseret på din ledelseserfaring på det kulturelle område er det forventningen, at du bruger dit strategiske overblik samt dine stærke samarbejds- og relationsevner til at skabe, vedligeholde og udvikle relationer mellem interessenter, bevillingsgivere og forvaltning.

Vi ser derudover gerne, at du har kendskab til musikskoler, og at du benytter dette kendskab såvel som din pædagogiske indsigt til at videreudvikle og understøtte skolens faglighed.

Læs mere om Roskilde Musiske Skole og stillingen i job- og personprofilen her (pdf). Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kultur- og Idrætschef Poul Knopp Damkjær på telefon 51 15 19 80, eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.

Ansøgning

Du søger stillingen nedenfor. 

Ansøgningsfristen er søndag den 1. december 2019.

Der indhentes børne- og straffeattest ifm. ansættelsen.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag