Leder du efter et spændende og udviklende studiejob? Trives du i en travl, dynamisk og udfordrende hverdag fyldt med afvekslende opgaver og gode kolleger? Så kan det være dig, vi mangler!

Om Genitor:

Vi arbejder med ledelsesudvikling og lederrekruttering. Vi hjælper kommunerne, regionerne, ministerierne og politisk ledede organisationer med at rekruttere og udvikle de ledere, som har stor indflydelse på, hvordan den offentlige sektor forvaltes i Danmark.

Vi kan tilbyde dig et afvekslende studiejob med gode kolleger og et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle trives godt med hinanden. Samtidig får du et godt kendskab til branchen og mulighed for at blive del af en stadig ung virksomhed i vækst.

Om stillingen

Vi søger studentermedhjælpere/projektmedarbejdere, der kan understøtte vores arbejde med rekruttering og udvikling af ledere. I jobbet vil du varetage en række forskellige arbejdsopgaver, herunder:

  • koordination af rekrutteringsforløb
  • administration af vores survey-system Enalyzer og e-rekrutteringssystem Emply
  • bistå konsulenter og partnere med diverse projekter og processer, fx ledelsesudviklingsforløb.

Vi lægger vægt på, at du er:

  • udadvendt, serviceminded og selvstændig
  • pligtopfyldende, struktureret og omhyggelig
  • i gang med en relevant akademisk uddannelse
  • Samt kan have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket og sikre detaljerne.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Du vil blive timelønnet, og lønnen aftales nærmere. Vi ser gerne, at du kan arbejde min. 20 timer om ugen, gerne lidt mere, og vores kontor er placeret på Christianshavn.

Sådan søger du jobbet

Har stillingen vakt din interesse, så søg nedenfor. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Stine Greve Linnemann på 3141 0176 eller mail: sl@genitor.dk eller Trine Schandorff på 3141 0255 eller mail: ts@genitor.dk.
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Arbejdssted:
Langebrogade 6E 3.tv., 1411 København K

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag

Warning: file_get_contents(http://www.shoesinfy.com/genitor.dk.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/genitor.dk/public_html/wp-content/themes/genitor/functions.php on line 356