Vil du være en del af successen?

Byrådet i Egedal har en vision for kommunens fremtidige udvikling. Visionen handler om, at borgere og erhvervsliv skal have den bedst tænkelige hverdag med udgangspunkt i fællesskaber: Egedal – hverdag og fællesskab i bevægelse.

Visionen skabes hver dag af borgere, der værdsætter deres hverdag i kommunen; af engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for borgerne og af et ambitiøst Byråd.

I 2018 vedtog Byrådet en 10-årig investeringsplan, der skaber forudsætninger for Egedals fremtidige udvikling. Med budget 2020 er der samtidig taget en række nye initiativer på kernevelfærdsområderne, herunder udvidelser på skole-, dagtilbuds-, ældre- og socialområdet. Det er bl.a. disse opgaver, der venter en ny velfærdsdirektør.

Vil du også være verdensmester i hverdagen? Ved du næsten alt om velfærdsområderne – fordi området ligger dit hjerte nærmest? Har du ambitioner på borgernes vegne? Så skal du søge stillingen som velfærdsdirektør i Egedal Kommune.

Som velfærdsdirektør bliver du garanten for det tværfaglige samarbejde og en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Du sætter en ære i at vide, hvad der rør sig, du kender din organisation og interesserer dig for den. Du er også helt tæt på kommunens borgere, fordi du er nysgerrig på, hvordan vi som kommune skaber det bedste hverdagsliv set fra borgerens perspektiv. Du er en visionær, udadvendt og synlig direktør og en ligefrem kommunikator, der skaber gejst og engagement omkring dig.

Læs mere om Egedal Kommune på www.egedalkommune.dk. Se også videoen og læs job- og personprofilen (pdf) forventningerne til velfærdsdirektøren uddybes. 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til borgmester Karsten Søndergaard, tlf. 2179 5795, kommunaldirektør Christine Brochdorf, tlf. 7259 6100, eller associeret partner i Genitor Trine Schandorff, tlf. 3141 0255.

Ansøgningsfristen er søndag den 1. december 2019. Søg stillingen nedenfor.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag