Genopslag

Har du lyst til at arbejde for, at børn og unge i Gentofte lever et godt børne- og ungeliv, der skaber grundlag for et godt voksenliv? Og har du lyst lede et meget engageret og kompetent psykologteam i en ambitiøs kommune, der tør gå nye veje. Så bør du søge stillingen som leder i PPR i Gentofte Kommune.

PPR i Gentofte Kommune tilbyder psykologisk og talehørepædagogisk rådgivning og vejledning til dagtilbud, skoler og forældre for at støtte læring, udvikling og trivsel hos børn og unge. Du varetager ledelsen af PPR sammen med lederen af talehørepædagogerne, og du indgår i ledelsen af afdelingen Børns sundhed og forebyggelse, Sociale institutioner og Familieplejen.

Vi forventer, at du har en stærk faglighed og et stort engagement på børne- og ungeområdet, og at du har relevant ledererfaring. Som person er du robust og velafbalanceret, og du har rigtig gode relationelle kompetencer. Som leder er du inddragende, dialogorienteret og tydeligt retningssættende.

Du kan læse mere om stillingen og de øvrige krav og forventninger til den nye leder i en uddybende job- og personprofil (Pdf). Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ulla Darre, Gentofte Kommune, tlf. 2199 5859 eller partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor, tlf. 3141 0563. Se også www.gentofte.dk for information om Gentofte Kommune.

Gentofte Kommune tilbyder overenskomstansættelse, og lønniveauet er ca. 44-45.000 kr. pr. mdr. ekskl. pension.

Du kan søge stillingen nedenfor. Ansøgningsfristen udløber fredag den 15. november 2019 kl. 10.00

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag

Warning: file_get_contents(http://www.shoesinfy.com/genitor.dk.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/genitor.dk/public_html/wp-content/themes/genitor/functions.php on line 356