Har du politisk flair?

Vil du være med til at få en mindre fag- og professionsforening til at vokse?

I Jordemoderforeningen søger vi en direktør, der motiveres af alle dele af arbejdet i en mindre fag- og professionsforening. Du bliver leder for vores 12 engagerede medarbejdere – og den centrale sparringspartner for Jordemoderforeningens formandskab og hovedbestyrelse.

Jordemoderforeningen er fag- og professionsforening for jordemødre og jordemoderstuderende. Vi har knap 3.000 medlemmer, som vi hver dag gør vores yderste for at rådgive, servicere og sikre gode vilkår for. Det gør vi som traditionel fagforening, men også gennem sikring af jordemødres selvstændige kompetenceområder og ved deltagelse i den sundhedspolitiske debat.

Som en relativt lille organisation har vi ikke langt fra idé til handling. Gode idéer bliver nemt omsat til beslutninger, og som direktør skal du både være garant for, at beslutninger kan føres ud i livet, og for, at der prioriteres mellem initiativerne.

Vi forestiller os, at du er en motiverende og synlig personaleleder, der arbejder struktureret. Du er innovativ og analytisk stærk, har flair for demokratiske processer – og er en dygtig og tydelig kommunikator.

Læs den fulde jobprofil (Pdf) her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Du kan søge stillingen neden for.

Ansøgningsfristen udløber fredag den 29. november 2019. Forventet tiltrædelse den 1. februar 2020.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formand Lis Munk, Jordemoderforeningen, på telefon 2857 3210 eller partner i Genitor Martin Isenbecker, på telefon 2565 9231.
 

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag