Vil du være med til at udvikle Kommunikationscenter Hillerød så der sker en løbende forretningsudvikling med en god fornemmelse for at udvikle efterspurgte ydelser, og markedsføre disse? Og kan du lede 65 meget engagerede medarbejdere med høj specialiseret viden inden for hver deres felt? Så søg stillingen som centerleder.

Vi forventer, at du som ny centerleder har solid indsigt i at arbejde med mennesker med funktionsnedsættelser, og vi forventer at du har ledererfaring. Du trives i en omskiftelig hverdag og kan begå dig i samspillet mellem kommunerne og de mange interessenter. Du  kan inspirere til fortsat udvikling af kompetencer, faglighed og samarbejdspartnere.

Du kan læse mere om stillingen og de øvrige krav og forventninger til den nye leder i en uddybende job- og personprofil (Pdf) her.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til borger- og socialchef Vibeke Ries på telefon 7232 3300, eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740. Se også https://www.kc-hil.dk/ hvis du vil vide mere om kommunikationscentret. 

Hillerød Kommune tilbyder overenskomstansættelse, og lønniveauet er ca. 650.000 kr. ekskl. pension.

Du kan søge stillingen via Hillerød Kommunes hjemmeside: https://www.hillerod.dk/service/job/ (fra på onsdag den 30.10)

Ansøgningsfristen udløber mandag den 18. november 2019. 

Se alle stillingsopslag