Roskilde Kommune søger en faglig stærk presse- og kommunikationschef, der kan rådgive byråd,  borgmester og direktion, sætte strategisk retning for kommunikationsarbejdet og være en dygtig leder af kommunikationsmedarbejderne.

Kommunikationsafdelingen har ti medarbejdere, og den varetager opgaver som: strategisk rådgivning, presseopgaver, nyhedsproduktion, sociale medier, design, hjemmeside, intranet, branding, taleskrivning og intern kommunikation og undervisning. Nogle af de kommende opgaver er ny kommunikationsstrategi, ny hjemmeside, nyt intranet og Tour de France start i 2021. Afdelingen er placeret på rådhuset med reference til kommunaldirektøren tæt på den politiske og administrative ledelse.

Vi forventer, at du som ny presse- og kommunikationschef har en stærk faglighed, og at du har erfaring som rådgiver for en politisk ledelse. Du er en dygtig leder, der kan give relevant faglig sparring, som kan sætte strategisk retning, og som tør prioritere. Du har rigtig gode relationelle kompetencer, og du er en dygtig netværker.

Du kan læse mere om stillingen i en uddybende job- og personprofil (pdf). Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunaldirektør Henrik Kolind, Roskilde Kommune, tlf. 2010 6688 eller partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor, tlf. 3141 0563. For mere information om kommunen se Roskilde Kommunes hjemmesideRoskilde Kommune tilbyder overenskomstansættelse på cheflønsaftalen, og lønniveauet er ca. 700.000 kr. årligt ekskl. pension.

Du kan søge stillingen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber mandag den 25. november 2019.

I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag

Warning: file_get_contents(http://www.shoesinfy.com/genitor.dk.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/genitor.dk/public_html/wp-content/themes/genitor/functions.php on line 356