En bygherre i verdensklasse

Banedanmark søger en Head of PMO, der vil tage ansvar for at etablere og udvikle et nyt område. Banedanmark er en stor bygherre, og Anlæg udfører årligt infrastrukturprojekter for 4-4,5 mia. kr. PMO’en skal skabe fælles rammer og strukturer for gennemførsel af små, store og mega projekter. Anlæg har et overordnet mål om at udvikle sig til en bygherre i verdensklasse, og oprettelse af en central PMO er en forudsætning for efterlevelse af dette mål.

Banedanmark står midt i en afgørende transformationsproces, som forbereder organisationen til at levere en jernbane i digital topform – den mest moderne jernbane i Europa. Hvis du vil være en del af denne ambitiøse udviklingsproces, og spille en vigtig rolle for fremtidens infrastruktur og togdrift i Danmark, så er stillingen som Head of PMO i Anlæg en unik mulighed for dig.

Du bidrager til strategiudviklingen og et styrket tværgående samarbejde i Anlæg, på tværs af Banedanmark og med øvrige samarbejdspartnere. Derudover sikrer du fremdrift, prioritering og opfølgning i forhold til de strategiske indsatser.

Som ny Head of PMO har du erfaring fra strategisk ledelsesniveau og en baggrund inden for projekt- og porteføljeledelse af større komplekse bygge- og anlægsprojekter, og du har forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation. Du har en inddragende og delegerende ledelsesstil, stærke relationelle kompetencer, et godt strategisk overblik og er en engagerende formidler.

Med Banedanmarks lancering af et nyt ledelsesgrundlag, baseret på Leadership Pipeline, får du mulighed for at tage del i det videre udviklingsarbejde, hvor ledelse bedrives på en ny måde og med endnu større kraft. Som Head of PMO får du ansvar for over 80 medarbejdere, indgår i divisionsledelsen og refererer til anlægsdirektøren.

Ansættelsesvilkår og betingelser

Ansættelsen sker som områdechef i løngruppe 1 efter rammeaftale om kontraktansættelse i staten. Lønnen fastsættes efter forhandling på baggrund af erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Læs mere om Banedanmark og stillingen i job- og personprofilen (Pdf). Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte anlægsdirektør i Banedanmark, Steen Neuchs Vedel, på tlf. 2322 3274, partner i Genitor, Tina Overgaard, på tlf. 3141 0582, eller chefkonsulent i Genitor, Pernille Sørensen, på tlf. 2261 4000.

Du søger stillingen på Banedanmarks hjemmeside www.banedanmark.dk.

Ansøgningsfristen er fredag den 8. november 2019.

Se alle stillingsopslag