Vil du bidrage aktivt til den fortsatte udvikling i en af hovedstadsområdets største kommuner, og kan du både udvikle og drifte inden for det brede HR-område?

Høje-Taastrup er en udviklingskommune, hvor der er en kultur for at være nysgerrig på nye løsninger, det gælder både fysisk planlægning og udvikling af kommunen som organisation. Som ny HR-chef i Høje-Taastrup Kommune bliver du en vigtig og værdsat sparringspartner for direktionen og centerchefer og for kommunens ledere og tillidsrepræsentanter.

HR-centret er en vellidt samarbejdspartner for hele kommunen og et center med en løsningsfokuseret tilgang. Som HR-chef vil en af opgaverne være arbejdet med den fortsatte implementering af HR-strategien, der bl.a. fokuserer på skabelsen af effekt gennem professionelle ledelsesteams samt forenkling og udvikling af kerneopgaven.

Udover målrettet at understøtte kommunens ledere, skal du skal være med til at sikre, at medarbejderne oplever Høje-Taastrup Kommune som en attraktiv arbejdsgiver, der sikrer god trivsel og et udfordrende arbejdsliv.

Som HR-chef refererer du til direktør Charlotte Markussen, og du indgår i kommunens tværgående chefforum. Du bliver chef for et velfungerende HR-center, der har 26 kompetente og engagerede medarbejdere.

Vi forventer, at du som ny HR-chef har et solidt kendskab til HR-området, har en personalejuridisk sikker hånd, og at du har ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation. Du kan læse mere om stillingen og de specifikke krav og forventninger til den nye HR-chef i en uddybende job- og personprofil (pdf).

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Charlotte Markussen på telefon 2199 7750 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740. Se også https://www.htk.dk/Borger.aspx for mere information om Høje-Taastrup Kommune.

Stillingen besættes på overenskomstvilkår og efter aftale om aflønning af chefer med udgangspunkt i en årsløn på ca. 730.000-770.000 kr. ekskl. pension. Hertil kommer resultatløn på op til 40.000 kr. årligt.

Du søger stillingen via Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 27. oktober 2019.

Se alle stillingsopslag