ATP er i disse år på en spændende udviklingsrejse, som du kan blive en del af. Som underdirektør og business owner i P&S får du en helt central og strategisk rolle i forhold til den udvikling. Du får ansvar for at afdække og udbygge det strategiske samarbejde med ATPs kunder, interessenter og samarbejdspartnere, og du leder og udvikler en omfattende portefølje af programmer og projekter, hvor du skaber rammerne for mest mulig forretningsmæssig værdi for ATPs opdragsgivere.

Du har erfaring med forretningsudvikling og er vant til at arbejde med en bred kreds af aktører og interessenter, gerne fra en politisk styret organisation, og har eventuelt kendskab til politikudvikling inden for arbejdsmarkedsområdet.

Du bliver en del af et særdeles spændende fagligt miljø i en stor virksomhed, der succesfuldt varetager professionel administration på det offentlige Danmarks vegne.

Pension & Erhvervssikring (P&E) administrerer en række pensions- og sikringsordninger for arbejdsmarkedet som fx ATP Livslang Pension, Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB), Lønmodtagernes Garantifond og FerieKonto. Ordninger med henblik på at levere en god og enkel samt omkostningsbevidst kundeoplevelse.


Læs mere om ATP (www.atp.dk) og stillingen i job- og personprofilen (Pdf). Stillingen søges nedenfor.

Hvis du overvejer at søge stillingen som underdirektør, er du meget velkommen til at kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 3141 0582 eller chefkonsulent i Genitor Pernille Sørensen på tlf.: 2261 4000 for yderligere information eller spørgsmål.

Indledende samtaler afholdes primo uge 43.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag