Klax vil være forældres førstevalg, når de skal vælge børnehave til deres barn!

Klax er en international nonprofit organisation, der driver både vuggestuer, børnehaver, skoler og en erhvervsskole – de fleste institutioner er placeret i Tyskland, men der er også etableret fire daginstitutioner i Sverige.

Klax Gruppen arbejder dedikeret med både børn, unge og voksnes individuelle udvikling og uddannelse, baseret på tilgangene i Klax-pædagogikken. Med 38 institutioner udgør vuggestuer og børnehaver hovedparten af Klax Gruppen, og det er netop på dette område, at man ønsker et udvide sine aktiviteter til Danmark.

Klax søger en CEO for Klax i Danmark, der brænder for at gøre en forskel på daginstitutionsområdet, har evnerne og lysten til at stå i spidsen for Klax i Danmark og kan se mulighederne i at være med til at etablere og videreudvikle børnehaver, hvor det primære fokus er på det enkelte barns udvikling, skabelsen af trygge og omsorgsfulde læringsfællesskaber og brugen af digitale medier.

Forventningerne til Klax’ CEO i Danmark er høje! Du skal både være i besiddelse af et udpræget ”entreprenør-gen”, have kendskab til (eller evnerne til hurtigt at kunne sætte dig ind i) lovgivningen ift. etablering og drift af selvejende eller private institutioner på det kommunale område og kunne det administrative håndværk. Derudover er det afgørende for Klax, at du kan stå inde for den pædagogiske tilgang i Klax-pædagogikken.

Læs den fulde job- og personprofil her (pdf), hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Heidi Ingemann Jensen, Klax Danmark, på telefon +49-162-21011-35 eller Martin Isenbecker, partner i Genitor, på telefon 2565 9231.

Du kan søge stillingen nedenfor. 

Ansøgningsfristen udløber søndag den 27. oktober 2019.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag