I Hvidovre Kommunes Center for Skole og Uddannelse lyder vores vision:

”I fællesskab åbner vi verden for ALLE børn og unge, så de lærer mere og trives bedre år for år”

 

Vi søger nu en ny chef for Center for Skole og Uddannelse, der skal stå i spidsen for centeret og være med til at udvikle det sammen med vores mange dygtige medarbejdere. Centeret arbejder for, at børn og unge i skolealderen får de bedst mulige vilkår for at lære og udvikle sig. Skole- og uddannelsesområdet er velfungerende, og vores tilbud er på et højt kvalitetsniveau.

Som ny centerchef bliver det din opgave at bygge videre på det solide fundament, som vores skoler, SFO’er og klubber står på. Den høje kvalitet skal videreudvikles – med et skarpt blik på økonomien – så vi også fremover kan tilbyde vores børn og unge gode skoler og et sundt fritidsliv.

Forventningerne til vores nye centerchef er derfor høje. Ud over en relevant uddannelse og ledelsesmæssig erfaring vil det være afgørende for os, at du kender skoleområdet godt – så du hurtigt og sikkert kan træde ind i jobbet. Læs den fulde jobprofil (Pdf) her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Susan Bjerregaard på telefon 4173 8423 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231.

Du kan søge stillingen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber den mandag 2. september 2019.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag