Klarahus er et plejehjem i forandring med en ret ny ledergruppe, som søger en erfaren forstander.

Vores tre plejeafdelinger har en fagligt sammensat medarbejderstab med en kerne af dedikerede medarbejdere. De siger, at det er de mange skønne beboere og sammenholdet mellem kollegerne, som er grunden til, at de kommer på arbejde hver dag. Medarbejderne oplever også at have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdet.

Vi er for tiden primært optaget af at skabe et trygt hverdagsliv for beboerne i stabile rammer med faglig kvalitet. To aktuelle og spændende ledelsesopgaver er at implementere Københavns Kommunes dokumentationssystem CURA og at udvikle vores medicinhåndtering gennem forbedringsindsatsen.

Hvis du synes, det lyder som en god udfordring, kan vi til gengæld tilbyde en stilling, hvor du får stor indflydelse på organisering af plejecentret og på arbejdsfællesskabet. Vi har et relativt nyt produktionskøkken og vil også gerne fuldt ud udnytte det potentiale, der ligger i at have eget køkken.

Hvem er du og hvad skal du lave?
Som forstander er du overordnet ansvarlig for en bæredygtig drift. Du skal udstikke kursen og stå for den faglige, organisatoriske og strategiske konsolidering af Klarahus. Du skal lede gennem ledere og vil få ansvar for at sikre faglig kvalitet for borgerne, trivsel for medarbejderne samt en sund økonomi. Vi søger en forstander, som er ambitiøs på det nære i hverdagen.

Du har en sundhedsfaglig grunduddannelse, en lederuddannelse og relevant ledererfaring med dokumenterede gode resultater.

Du har overblik uden at fortabe dig i detaljer. Du har ledelsesmæssig gennemslagskraft, som du forstår at bruge på en anerkendende måde. Du kan være en synlig forstander i hverdagen samtidig med, at du giver rum til lederne. Du medvirker til at skabe arbejdsglæde for alle gennem en tillidsskabende ledelse.

Det er særligt vigtigt, at du:

  • har erfaring med ledelse af ledere
  • evner at sikre, at beslutninger bliver implementeret i hverdagen

Det praktiske
Klarahus har 110 beboere fordelt på tre somatiske afdelinger. Vi har et nyopstartet produktionskøkken. Plejecenteret ligger midt i den charmerende oase De Gamles By i hjertet af Nørrebro.

Se mere på www.klarahus.kk.dk.

Løn og arbejdsvilkår forhandles med den relevante faglige organisation på baggrund af gældende overenskomst.

Se en uddybet jobprofil her. Flere oplysninger fås ved henvendelse til lokalområdechef Jette Bolding på 2722 7755.

Stillingen er ledig til besættelse snarest og gerne pr. 1. november 2019.

Søg stillingen via Københavns Kommunes hjemmeside  senest søndag den 1. september 2019.

Den første samtale foregår den 16. eller 18. september 2019. Der foretages test af et eksternt rekrutteringsfirma mellem 1. og 2. samtale. Anden samtale foregår den 26. september 2019.

Se alle stillingsopslag