Roskilde Kommune søger en ny vicekommunaldirektør

Roskilde Kommune er med knap 88.000 indbyggere Region Sjællands største kommune, og den er et attraktivt vækst- og udviklingsområde med mange meget iøjnefaldende styrker. Roskilde har med rette ambitioner om at være en af landets førende kommuner, og ambitionerne gælder for hele den kommunale forvaltning.

Som ny vicekommunaldirektør bliver du helt centralt placeret i en af landets mest spændende kommuner. Du fungerer som en meget tæt rådgiver og sparringspartner for kommunens politiske ledelse og kommunaldirektøren. Du indgår i kommunens direktion, der arbejder med signaturprogrammer, der er helt afgørende for den kommunale opgaveløsning, og du bliver ansvarlig for nogle af de vigtigste processer i det kommunale maskinrum.

Roskilde Kommunes ambitionsniveau afspejles i de krav og forventninger, der stilles til den nye vicekommunaldirektør. Forventningen er kort fortalt, at du er en rigtig dygtig topleder med en faglig styrke på kommunaløkonomi og med udprægede evner som en tillidsskabende og samarbejdende problemknuser. Du kan læse mere om stillingen og de specifikke krav og forventninger til den nye vicekommunaldirektør i en uddybende job- og personprofil (pdf).

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunaldirektør Henrik Kolind, Roskilde Kommune, tlf. 2010 6688 eller partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor, tlf. 3141 0563. Se også www.roskilde.dk for information om Roskilde Kommune.

Roskilde Kommune tilbyder kontraktansættelse, og lønniveauet er ca. 1,35 mio. kr. årligt inkl. kontrakttillæg og ekskl. pension.

Du kan søge stillingen nedenfor. Ansøgningsfristen udløber den 18. august 2019. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag