Roskilde Kommune søger en dygtig tillidsskabende jobcenterchef

der kan være med til at samle og videreudvikle jobcentret

Roskilde Kommune er med knap 88.000 indbyggere Region Sjællands største kommune, og den er et attraktivt vækst- og udviklingsområde med mange meget iøjnefaldende styrker. Roskilde har ambitioner om på alle væsentlige områder at være en af landets førende kommuner. Roskilde Jobcenter er – efter en turbulent periode – på rette vej. Du skal være med til at sikre, at ambitionerne indfries.

Som ny jobcenterchef varetager du sammen med centrets ledergruppe den overordnede ledelse af centret. Du refererer til direktøren for Social, Job og Sundhed, og du indgår i direktørområdets chefgruppe, der sammen varetager tværgående strategisk ledelse. Du har en væsentlig rolle som rådgiver for kommunens Beskæftigelses- og Socialudvalg.

Roskilde Kommune forventer, at du som ny jobcenterchef har relevant ledelseserfaring – gerne fra en kommune. Du har et solidt kendskab til beskæftigelsesområdet, og du kan demonstrere rigtig gode resultater på området. Du er kendetegnet ved at være troværdig, tillidsvækkende og dialogorienteret.

Du kan læse mere om stillingen og forventningerne til dig i en job- og personprofil (pdf). Du er også meget velkommen til at ringe til direktør Mette Heidemann (2940 7068), konstitueret jobcenterchef Karin Collins (2142 4022) eller til partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen (3141 0563). Se også www.roskilde.dk.

Roskilde Kommune tilbyder ansættelse på overenskomstvilkår. Lønniveauet er ca. 770.000 kr. årligt ekskl. pension.

Du kan søge stillingen nedenfor. Ansøgningsfristen udløber den 9. august kl. 12.00. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag