Vil du være med til at sætte endnu mere fart på udviklingen og udbredelsen af ergoterapi i Danmark? Vil du formidle professionens voksende betydning for velfærden i Danmark? Kan du samarbejde og se muligheden i at være en del af løsningen sammen med andre? Så er du Ergoterapeutforeningens nye chef for Profession, Politik og Kommunikation.

Ergoterapi som en solid evidens og forskningsbaseret profession er en central del af Etf’s strategi, ligesom øget frit valg for borgerne giver flere muligheder og nye strategiske indsatsområder for Eft.

Den 1. januar 2020 skifter Etf hovedorganisation til Akademikerne (AC), Et skift, der understøtter professionens øgede akademisering og samtidig matcher et sundhedsvæsen, der går mod frit valg og øget privatisering.

Som chef for Profession, Politik og Kommunikation opsøger du eksterne partnerskaber og netværk. Du får et tæt samarbejde med lederkollegerne, den politiske ledelse, medlemmerne og ikke mindst medarbejderne, hvor du samler trådene, skaber synergi og omsætter tendenser til aktuelle politiske temaer for foreningen.

Du er en erfaren leder, der navigerer sikkert i en politisk drevet organisation. Du har stærke relationelle kompetencer og et godt netværk. Du er initiativrig og lydhør i samarbejdet. Din erfaring tager afsæt fra en politisk ledet organisation.

Læs mere om Ergoterapeutforeningen og stillingen i job- og personprofilen (Pdf). Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Lars Møller, tlf. 5336 4903, eller chefkonsulent i Genitor Pernille Sørensen, tlf. 2261 4000.

Ansøgning

Du søger stillingen nedenfor. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er søndag den 11. august 2019.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag