Horsens Kommune søger Ældre- og Sundhedschef til direktørområdet Velfærd og Sundhed

Horsens vokser og udvikler sig hastigt – og du har muligheden for at være med på rejsen. Som Ældre- og Sundhedschef får du en væsentlig placering i den kommunale drift, og du får ansvaret for alle kommunens ydelser på ældre- og sundhedsområdet. Brænder du for området, og har du en sundhedsfaglig baggrund og en stor portion ledelseserfaring? Har du de rette faglige og personlige kompetencer, og kan du honorere en stor opgave og et stort ansvar på et af Horsens Kommunes store velfærdsområder, så er du måske den nye Ældre- og Sundhedschef i Horsens Kommune.

 

Opgaverne

Ældre- og Sundhedschefens område er en del af direktørområdet for Velfærd og Sundhed.

Du får ansvaret for den daglige styring, drift og udvikling af hele ældre- og sundhedsområdet. Du får det overordnede ansvar for de 1.300 medarbejdere, der hver dag leverer ydelser af høj kvalitet til mere end 5.000 af Horsens Kommunes borgere.

Du skal sikre en organisation, der med troen på, at ”vi løfter i flok” skaber helhed og sammenhæng for borgerne – en organisation der tror på, at det gode liv er et liv, man i videst muligt omfang selv mestrer, og som tror på, at de medarbejdere, der er tættest på borgerne, har brug for både råderum og handlekompetence.

Du bliver chef for Vital Horsens, hvor borgeren, der har behov for hjælp i eget hjem, er i centrum, og for Sundhedscenter Horsens, hvor borgeren, der har behov for varig hjælp, er i centrum samt for den fælles ældrerådgivning, der varetager rådgivnings- og myndighedsopgaven på hele området.

 

Vi tilbyder

En arbejdsplads kendetegnet ved en uhøjtidelig kultur, der suppleret med høje ambitioner giver de bedste muligheder for at tilbyde borgerne i kommunen de bedste tilbud og medarbejderne en dagligdag med rige muligheder for at sætte eget præg på både løsninger og opgaver og på udviklingen.

En betydningsfuld stilling på et vigtigt område. Et område hvor glæden og udfordringerne i det daglige går hånd i hånd med innovative løsninger og fremtidssikret udvikling.

Du træder ind i en organisation, hvor dygtige medarbejdere hver dag går på arbejde for at møde borgerne med kvalitet og nærvær.

Stillingen som Ældre- og Sundhedschef er en spændende stilling, der rummer en bred vifte af ledelsesopgaver. Det er en krævende stilling, hvor fokus på de mange daglige udfordringer hele tiden skal balanceres med fastholdelsen af det strategiske blik.

 

Vi forventer

Du har en sundhedsfaglig baggrund – og en god portion ledelseserfaring fra en politisk styret organisation.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Jesper Lund Madsen, Genitor, på telefon 2289 8525/jlm@genitor.dk eller direktør Karin Holland på telefon 20801380.

Der er udarbejdet en job- og personprofil, som kan hentes via dette link: job- og personprofil (pdf).

 

Søg stillingen via nedenstående link senest 15. august 2019.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag